Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsi heterok ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi heterok ti hány sráccal szexeltetek? Ezek a srácok után még mindig teljesen heteronak gondoljátok magatokat?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 11:26
1 2 3 4
 21/38 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
85%
Kiváncsi gyerek voltam, bele kóstoltam a saját nememmel való sexbe és azóta is imádom mind két nemet!
2023. aug. 30. 08:29
 22/38 anonim ***** válasza:
79%
Én miért nem találkozok soha kíváncsi heterókkal? :)
2023. aug. 30. 16:23
 23/38 anonim ***** válasza:
88%

22 soha nem is fogsz, ez nem létező fogalom :D használjátok a fejeteket... az összes meleg heteroval akarja kipróbálni.. tehát?

egymással dugtok és egyikőtök azt hazudja hogy " kiváncsi hetero" :D

ez olyan hihetetlen elmélet?

2023. aug. 30. 21:18
 24/38 anonim ***** válasza:
89%

23-as!

Nem jó az elméleted. Viccnek jó, ha annak szántad.

A kíváncsi hetero az, akinek a nők tetszenek, nővel él együtt, férfiak nem tetszenek neki, eszébe nem jutna férfival együtt élni, de kíváncsi lesz, hogy milyen a szex egy férfival. Kipróbálja és marad a nőknél.

2023. aug. 30. 21:32
 25/38 anonim ***** válasza:
60%

teljesen komolyan beszéltem, nagyon naivak vagytok ti melegek hogy akár csak felmerül ez hogy "kiváncsi hetero" ilyen nincs :D

ideje volt rendet tenni a fejetekben, na cső :)

2023. aug. 30. 21:42
 26/38 anonim ***** válasza:
82%

25-ös!

Én nem vagyok meleg, naív meg te vagy ha azt hiszed, hogy csak meleg, meg hetero létezik. Mivel van olyan ember aki kíváncsi heteronak érzi magát, ezért van kíváncsi hetero. A látens melegek tagadják ezt nagyon, úgyhogy elég gyanús vagy te is:D

2023. aug. 30. 21:52
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írtam hogy csak ez létezik, de aki hetero az nem meleg :) ha ezt nem érted akkor még nagyon fiatal és naiv lehetsz, és beveszed az Amerikai média trükkjeit, szónoklatait.
2023. aug. 31. 12:33
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem azt hisztek amit akartok max én meg még pár ember (a normális világból) kiröhög titeket :D

Azon szurkolhattok hogy majd ez az 1-2 generáció ha kimegy.. akkor a következő "felvilágosult" címszó alatt 100 féle új baromságot kitalál, és törvényessé teszi, kész cyberpunk lesz a világunk. Remélem én azt már nem élem meg.

24/f

2023. aug. 31. 12:35
 29/38 anonim ***** válasza:
15%

27-es!

Nem vagyok fiatal, utálom a nyomorult lmbtq propagandás hülyéket, az agyonbonyolított baromságaikkal. Van pl olyan férfi,aki leszbikus nőnek képzeli magát, tehát nővel él együtt. Mint valami hülye vígjáték, lehet, hogy összejön egy olyan nővel, aki meleg férfiak érzi magát és így két homoszexuális él egy látszólag hagyományos kapcsolatban.

Teljesen egyetértek veled abban, hogy aki hetero az nem meleg. Viszont szerintem létezik kíváncsi hetero, aki ettől még nem lesz meleg.

2023. aug. 31. 13:17
 30/38 anonim ***** válasza:
86%

Dehogynem

Ha kipróbálja férfival akkor biszex lesz

2024. febr. 3. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!