Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végignéznétek egy meztelen férfit,aki álló farokkal tesz-vesz a lakásában,majd egy idő után kéresre ki is verné előttetek?
Ha csak alkalmam van rá,otthon mindig meztelenül vagyok. Szeretek így járkálni a lakásban és a kertben is, és az sem zavar, ha véletlenül meglát valaki.
Gyakran járok nudista strandra, úgyhogy hozzászoktam.
Vélhetően..eltaláltad, de nem úgy ahogy gondolod.
Egyébként jó érzés kiforgatni mások szavait?
Te magad írtál a két különböző fogalomról egy kérdésen belül, mintha a kettő ugyanaz lenne.
Pedig nagy tévedésben vagy. A nudisták nem álló f@sszal tesznek-vesznek otthon, és nem verik ki mások előtt.
A nudizmus egy életforma, vagy ha jobban tetszik, egy életmód (mint pl. a vegetarianizmus), a másik pedig szimplán egy szexuális célzatú magamutogatás, egy fétis.
Tehát ne keverjük a szezont a fazonnal, és Gizikét a gőzekével...
A kommenteddel elárultad magad.
Nem a nudizmus érdekel téged, hanem csupán a szexuális célzatú magamutogatás, mert ez a fétised.
Most már lapozhatok is a kérdésedről más -érdekesebb- kérdésekre...
na de ki a 13? nem is írt semmit. vagy melyikre gondoltál?
de ha arra a nudista-félére, akkor meg kell mondanom, én is láttam már igencsak szexuális dolgokat nudista strandon szóval kicsit álszentnek tartom azt a szöveget, hogy ők csak a semelegességet élvezik.
Egy haverom simán megtette ezt nekem az első szóra.
Először ledöbbentem, aztán meg már csak azt vettem észre, hogy vadul szexelünk egymással oda-vissza mindent csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!