Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Végignéznétek egy meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végignéznétek egy meztelen férfit,aki álló farokkal tesz-vesz a lakásában,majd egy idő után kéresre ki is verné előttetek?

Figyelt kérdés

Ha csak alkalmam van rá,otthon mindig meztelenül vagyok. Szeretek így járkálni a lakásban és a kertben is, és az sem zavar, ha véletlenül meglát valaki.

Gyakran járok nudista strandra, úgyhogy hozzászoktam.

2023. aug. 28. 13:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Vélhetően..eltaláltad, de nem úgy ahogy gondolod.

Egyébként jó érzés kiforgatni mások szavait?

2023. aug. 31. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
8%

Te magad írtál a két különböző fogalomról egy kérdésen belül, mintha a kettő ugyanaz lenne.

Pedig nagy tévedésben vagy. A nudisták nem álló f@sszal tesznek-vesznek otthon, és nem verik ki mások előtt.

A nudizmus egy életforma, vagy ha jobban tetszik, egy életmód (mint pl. a vegetarianizmus), a másik pedig szimplán egy szexuális célzatú magamutogatás, egy fétis.

Tehát ne keverjük a szezont a fazonnal, és Gizikét a gőzekével...

2023. aug. 31. 22:28
 13/25 A kérdező kommentje:
12-es Lapozzál!
2023. szept. 1. 04:52
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
En szivesen vegigneznem.
2023. szept. 1. 12:25
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

A kommenteddel elárultad magad.

Nem a nudizmus érdekel téged, hanem csupán a szexuális célzatú magamutogatás, mert ez a fétised.

Most már lapozhatok is a kérdésedről más -érdekesebb- kérdésekre...

2023. szept. 2. 10:27
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

na de ki a 13? nem is írt semmit. vagy melyikre gondoltál?

de ha arra a nudista-félére, akkor meg kell mondanom, én is láttam már igencsak szexuális dolgokat nudista strandon szóval kicsit álszentnek tartom azt a szöveget, hogy ők csak a semelegességet élvezik.

2023. szept. 2. 14:55
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
én végig nézném!abban lehet, hogy igazad van"hanem csupán a szexuális célzatú magamutogatás, mert ez a fétised." De hála istennek nem vagyunk egyformák! (nősként közel 40 évi házasság után mondom ezt!!
2023. szept. 2. 19:52
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Igen, viszont nem birnam ki hogy o veri ki maganak en meg csak nezem, szoval vagy kivernem neki en, vagy leszopnam, vagy ami megjobban beleulnek
2023. szept. 4. 23:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megnézném!!!
ápr. 14. 11:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy haverom simán megtette ezt nekem az első szóra.

Először ledöbbentem, aztán meg már csak azt vettem észre, hogy vadul szexelünk egymással oda-vissza mindent csináltunk.

máj. 2. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!