Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek a meleg szaunas élményeitekről?
Átöltözöm, zuhanyzok, beülök a jacuzziba, semmi.
Sétálgatok a kabinok között, semmi.
Egész éjjel ott vagyok, semmi.
Zuhanyzok, felöltözöm, fizetek és hazafelé azon gondolkodom, hogy mennyi pénzt elköltöttem értelmetlenül, nem semmi! :)
Imádtam a Magnumba járni. Az első említésre méltó egy brazil faszi volt. Olyan teste volt, mint egy görög isten szobra, megláttam és kiesett a szívem a helyéről. Benne voltunk a dolgokban, mikor a törölközőzsebből lufikat vett elő, felfújta és azokat dörzsölte magához. Volt már dolgom fétisekkel, de ez mindent vitt.
Akkor volt egy francia csávó, akivel nagyon különleges voltak a menetek (utána többször is találkoztunk), ugyanis abszolút nem az én esetem volt: igazi skinny, anorexiás, zörgő csontokkal, én inkább medvepárti vagyok. Irgalmatlan lőcse volt és nagyon finoman bánt vele. Egy kör vele 3 óránál kezdődött és mivel ő nem beszélt angolul én meg nem tudok franciául képzelhetitek, hogy nem a Louvre festményeiről témázgattunk.
Akkor volt egy nagydarab bácsi, na ő volt a krémek krémje. Nem volt nagy szerszáma, kb. 13 centi. Na de azt úúúgy használta, imádtam vele lenni. Ő is jó hosszan tette a dolgát, én pedig imádtam kényeztetni.
5-ös voltam.
Nekem nem a külső a lényeg, hanem a partnerrel közös kémia, illetve a partner szexuális kultúrája. Ha ez stimmel jön a következő pont, a higiéné. Ha itt is minden stimmel nem látom akadályát, hogy miért kéne nemet mondanom, csak azért mert valaki soványabb mint az én alapízlésem.
Huhh hát van egy pár :D 24/p
Az egyik kedvencem, amikor csak simán pihizni mentem a szaunába, nem akartam akciózni. Már jó ideje ultem bent a gőzben egyedül, amikor bejott egy pasi és leult mellém, majd néhány másodprec mulva bejott egy masik, aki a másik felemrol ult le mellem. Mar ez gyanus volt :D Aztán nehany masodperc mulva elkezdtek lassan kozelebb csuszni hozzam ugy, hogy egymashoz ert a testunk. Na ekkor gondoltam, ebbol itt lesz valami. Szinte egyszerre elkezdtek simogatni, az egyik a combomat a masik a vallamat és hasamat... hat nem kellett 10 mp se hogy kokemeny legyek. Erre az egyik megkerdezte h segithet e vele és elkezdte verni a farkamat, mikozben a masik fogta a fejemet es elkezdtunk csokolozni. Kb. 1-2 perc mulva felajanljak h megyunk e szobara, mire alig tudtam felszolalni, csak bologottam h b*szki k*rva gyorsan menjunk. A farkamnál fogva siettunk az elso ures szobába, ahol hát el tudjátok képzelni, minden lehetséges pózban megd*gtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!