Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romeon/Grindr-en sok beképzelt srác van? Volt már ilyennel tapasztalatod?
Egyszerűen azt látom jó pár srácnál a profil leírásban hogy elég magasra teszi a mércét a külsősségek terén, és évek óta fent van.
Van aki kritizál másokat a bemutatkozásában holott benne is van jócskán hiba.
Mire fel ennyire felszínesek ezek a srácok? Találkoztál már ilyennel?
Grinderen nem is igazán van felénk ember, így beképzeltek sincsenek, Romeon pedig szerintem általános jelenség a beképzeltség és a pökkhendiség, a normálisabb emberek elvileg Tinderen vannak, vagy pedig elengedték az egészet az itteni válaszok alapján.
Ahogyan észrevettem a legtöbb embernek Gayromeon pl az elvárása, hogy legyen a másik sportos, legyen csupasz, legyen helye, legyen lehetőleg 50m messze maximum, legyen fiatal, lehessen vele értelmesen beszélni.
Cserébe kapsz egy löttyedt testet, talán kapsz egy arcképet ami 5 éves, de intim képet előbb kapsz az fix, a másik sosem ér rá, igazodj hozzá te, és lehetőleg azonnal menj át szexelni.
Én is ott hagytam a Romeot és a Grindert is már mert elegem volt ezekből.
Na ezt nagyon jól és érthetően leírtad,kedves 8-as.
Sokaknak el kéne olvasni, de még többnek elgondolkodni a sorok mondanivalóján !
Megértelek.Akkor már ketten vagyunk ilyenek - itt.
Őszintén
Mindíg megy itt a hiszti ez miatt, mikor rá érdekődök a kérdezőből is kiderül nem teljesen őszinte.
Nem oszt meg Profil fotót, csak diszkréten keres, stb.
Nekem eddig két 5éves kapcsolatom volt, és a fent említett oldalakon találtam őket, 3hónapon belül
Igen több száz emberrel leveleztem ez idő alatt és őket mind elhajtotzam ezek az okok miatt, kinézetre legyen egy gondolattal szebb az ördögnél
Tudjak vele beszélgetni bármiről, és nem érdekel se a farka se segge mérete.
Ezek szerint én igénytelen lennék vagy beképzelt met több száz pasit elutasítotzam?
Nem hiszem.
Hát, visszajelzések alapján jól nézek ki és sok helyes srác rám ír, de velem nem voltak beképzeltek, nagyképűek. Lehet, hogy az átlagos, vagy az alatti férfiakkal másképp viselkednek. De nem egy kellemes találka összejött már onnan, nem volt semmi probléma.
Fontos, amit a 3-as válaszoló ír, de szerintem fiatalon sokan még nem így gondolkodunk. Ez valahol azért természetes.
18, aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!