Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Romeon/Grindr-en sok beképzelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romeon/Grindr-en sok beképzelt srác van? Volt már ilyennel tapasztalatod?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt látom jó pár srácnál a profil leírásban hogy elég magasra teszi a mércét a külsősségek terén, és évek óta fent van.

Van aki kritizál másokat a bemutatkozásában holott benne is van jócskán hiba.

Mire fel ennyire felszínesek ezek a srácok? Találkoztál már ilyennel?

2023. aug. 26. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Grinderen nem is igazán van felénk ember, így beképzeltek sincsenek, Romeon pedig szerintem általános jelenség a beképzeltség és a pökkhendiség, a normálisabb emberek elvileg Tinderen vannak, vagy pedig elengedték az egészet az itteni válaszok alapján.

Ahogyan észrevettem a legtöbb embernek Gayromeon pl az elvárása, hogy legyen a másik sportos, legyen csupasz, legyen helye, legyen lehetőleg 50m messze maximum, legyen fiatal, lehessen vele értelmesen beszélni.

Cserébe kapsz egy löttyedt testet, talán kapsz egy arcképet ami 5 éves, de intim képet előbb kapsz az fix, a másik sosem ér rá, igazodj hozzá te, és lehetőleg azonnal menj át szexelni.

Én is ott hagytam a Romeot és a Grindert is már mert elegem volt ezekből.

2023. aug. 26. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Tele van moslékkal,főleg öreg pofátlan és ápolatlan pasikkal.
2023. aug. 26. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Csak ilyeneket talalok folyamatosan. De tudod egy valami van, ami vigaszt nyujt. A gondolat, hogy a vegen nem csak en, de ok is ugyanugy egyedul maradnak. Mielott valaki betalalna, szo sincs rosszakarasrol, karorvendesrol. Csak ezekbol a valoban jol kinezo sracokbol lesznek azok a mostani negyvenes-otvenes-hatvanas irogato pasik is, akik a fiatalokra irogatnak ejjel nappal, ketsegbeesetten, ugyanis leesett nekik, hogy se kutyajuk se macskajuk es mellekesen lehet, hogy tul valogatosak voltak. A kalandokkal megy valamire az ember? Ideig oraig oke, aztan? Ha beteg leszel, lesz kesobb aki gondoskodik rolad? A srac akivel kalandozol nem fog otthon varni nap vegen, hogy megkerdezzen teged milyen volt a napod. Nem volt erzelmi tamaszt nyujtani nehez napokon. Magyarul ezek az emberek total egyedul maradnak, akikre senki nem nyit ajtot, ha hozzaveszem, hogy sokaktol elfordul a sajat barati tarsasag/rokonsag is miutan kiderul massaga. Kerdezem en, tenyleg ennyire a szexre kell epiteni mindent? Az ismerkedos appok mar kb masrol nem szolnak, mint a farok kep kuldozgetesrol, ures beszelgetesekrol, ugy erzem, hogy valodi ismerkedesrol mar senki hallani sem akar. Ugyhogy egy a lenyeg, lehet, hogy istennek nez ki, de a bor megoregszik, az ember idovel valtozik, de mire raeszmelne, hogy rossz uton jart, lehet mar keso, mert egy sotet szobaban ul total egyedul es onnan mar tenyleg nehez ismerkedni.
2023. aug. 27. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Na ezt nagyon jól és érthetően leírtad,kedves 8-as.

Sokaknak el kéne olvasni, de még többnek elgondolkodni a sorok mondanivalóján !

2023. aug. 27. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
4-es: tudod mar en is eleg sokat koppantam, most vagyok annak a hataran, hogy toroljem magam minden ilyen helyrol, mert ugy erzem, hogy lassan mar kb semmit nem tesz hozza az eletemhez, inkabb csak elvesz. Egyszeruen nincs ertelme az egesznek. Mindig azt gondoltam, hogy melegnek lenni az lesz a legrosszabb resz, hogy elmondod ezt masoknak. Hat tevedtem. Lelki tarsat, akar egy jo baratot talalni, na az a lehetetlen. 3#
2023. aug. 27. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek.Akkor már ketten vagyunk ilyenek - itt.

2023. aug. 27. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén

Mindíg megy itt a hiszti ez miatt, mikor rá érdekődök a kérdezőből is kiderül nem teljesen őszinte.

Nem oszt meg Profil fotót, csak diszkréten keres, stb.

Nekem eddig két 5éves kapcsolatom volt, és a fent említett oldalakon találtam őket, 3hónapon belül

Igen több száz emberrel leveleztem ez idő alatt és őket mind elhajtotzam ezek az okok miatt, kinézetre legyen egy gondolattal szebb az ördögnél

Tudjak vele beszélgetni bármiről, és nem érdekel se a farka se segge mérete.

Ezek szerint én igénytelen lennék vagy beképzelt met több száz pasit elutasítotzam?

Nem hiszem.

2023. aug. 27. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát, visszajelzések alapján jól nézek ki és sok helyes srác rám ír, de velem nem voltak beképzeltek, nagyképűek. Lehet, hogy az átlagos, vagy az alatti férfiakkal másképp viselkednek. De nem egy kellemes találka összejött már onnan, nem volt semmi probléma.

Fontos, amit a 3-as válaszoló ír, de szerintem fiatalon sokan még nem így gondolkodunk. Ez valahol azért természetes.

18, aktív.

2023. aug. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!