Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha női tangát horodok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha női tangát horodok?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz e ha női tangát hordok és mi a vélemyényetek róla, izgató vagy sem? És aki szeretne az írha instán neven :@bifiucskavok

2023. aug. 26. 00:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Tökmindegy mi van rajtad. Az utcán nem számít, az ágyban meg nem fontos. Engem legalábbis nem zavarna, elég baj, ha már ilyen apróságok is problémát okoznak.
2023. aug. 27. 22:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem okoz problémát. Csak nem tudom milyen nadrág alá vegyem fel hogy ne látszódjon a tanga vonal😅
2023. aug. 27. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem gáz. És az sem gáz ha látszik a tanga vonal, mert az lehet akár férfi tanga vonala is. Nadrág alatt nem nagyon lehet kitalálni hogy férfi vagy női tanga van rajtad.

Én férfi tangát hordok, de simán felveszem feszülős futónadrág alá is, pedig tudom hogy ott egyértelműen látszik alatta a tanga vonal.

Farmer alatt viszont nem látszik, csak következtetni lehet hogy tanga van rajtam mert feszülős fazonúak a farmereim, és bevágnak.

2023. aug. 27. 22:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát de nem tudja senki sem hogy én biszex vagyok és hogy női tangát hordok
2023. aug. 27. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Ha azt nem tartod gáznak, hogy hommancs vagy, akkor ezt sem kell.
2023. aug. 28. 06:33
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Semmi gáz nincs vele. Én is szoktam.

38/F

2023. aug. 28. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem az, csak ne reklámozd. Én is tangát hordok, csak férfit.

45F

2023. okt. 30. 04:57
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem gáz, hanem sexy. Én is hordok... ;)

[link]

2024. aug. 4. 07:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!