Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri melegként tanári pályát választani?
Megkérek mindenkit hogy ne jelentse a kérdést kategória miatt, mert direkt írtam ide, mert lmbt emberekhez szól a kérdés
Szóval... Angol-történelem szakra adtam be a jelentkezésemet és a státusz törvény illetve úgy unblock az lmbt emberek megítélése/ellehetetlenítése miatt egyáltalán érdemes ezt a pályát választani? Aki már tanár/tanulja mit tapasztal
Ki rúghatnak emiatt az egyetemről vagy a munkahelyemről?
Budapesti vagyok és egy elég mainstream (annak idején tüntettek abból az egyetemről) helyre adtam be a jelentkezésemet
Illetve egy teljesen unrelated kérdés de (nem flexelésből csak kíváncsi vagyok) 400 pont mennyire számít soknak?
Ha nem bántasz sem fizikailag, sem szellemileg gyerekeket, akkor nem rúghatnak ki.
Hogy a tanári pályát érdemes-e most választani? ...
#3:ez teljesen igaz de engem mindig is érdekelt a pedagógia úgyhogy adok neki egy próbát mindig tudok váltani ha nem jön be
#4: ennek örülök az unokája jól tetszett járni
Az egyetemről semmiképp.
A munkahelyedről meg technikailag azért is kirúghatnak ha volt nálad rágó és nem adtál a főninek.(költői túlzás) Ahhoz aztán nem kell melegnek lenni.
A tanár pálya viszont jelenleg senkinek sem optimális. Se a melegeknek, se a heteroknak, se a biszexeknek, senkinek.
Egyetemről nem rúgnak ki. Az iskolából / intézménytől meg attól függ mennyire "vaskalapos" az intézményvezető.
Amikor tanítasz akkor egy tanár vagy, nem pedig meleg. Ne vidd be az iskolába a magánéleted ennyi. Ettől még egyetértek a #3-assal, ennyi fizuért alaposan meggondolnám... akkor fogsz tudni megélni ha (jó sok) magánórát adsz, vagy magán nyelviskolában oktatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!