Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikortól számít idősnek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít idősnek egy meleg?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Nagy átlagban szerintem 40-től, de ez attól is függ hány éves vagy. 20 évesen már a 30 fölötti férfiakat is idősnek éreztem magamhoz, most 25 vagyok és max 35ig érzem ideálisnak.
2023. aug. 24. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző, nagy átlagban? Egyébként, szerinted egy negyvenes pasinak egy másik negyvenes pasi öreg, vagy nem öreg?

Vagy egy 55 éves pasinak egy másik 55 éves pasi szeritned öreg?

Azaz nézőpont kérdése. Ezért nem értem, miért fogalmaztál így: "nagy átlagban".

Úgy gondolom, nem nagy átlagban van így. Hanem SZUBJEKTÍVE, a TE szemszögedből van csak így. :)

2023. aug. 24. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt vesszük alapul, hogy a 40es pasik 90%-a nem hajlandó a saját korosztályában ismerkedni, hanem a huszonéves vagy az alatti srácok után lohol, akkor akkor azt gondolom, hogy igen, mondhatjuk, hogy kissé kiöregedett.

Azért azt lássuk be, hogy egy 40 feletti csávónak negyed annyi esélye sincs mint egy fiatalnak, különösen ha nem is néz ki különösebben jól és a testével sem foglalkozik.

Tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű és nem all szándékomban ezzel senkit megbántani, de ezek a tények. A melegek zöme a külsőségek alapján választ.

2023. aug. 25. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző, akkor én kivétel vagyok. Bár biszex férfi vagyok, és párt csak nőben keresek, azonban szexre (orálra), összejárásra férfit egyáltalán nem külső alapján keresek, leszámítva, hogy túlságosan nagy mackó ne legyen. De az igaz, hogy legyen nálam fiatalabb, vagy velem, egykorú a partnerem, én magam fiatalos és vékony vagyok.

Azonban nem élvezem pasival a szexet(orált) akkor, ha lelkileg nem igazán tudunk összehangolódni.

2023. aug. 26. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!