Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon jó haverommal megyünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó haverommal megyünk sátrazni pár napra, lehet ott közöttünk majd valami?

Figyelt kérdés
Régóta jóban vagyunk és dumáltunk is már arról, hogy fiúval is jó lehet, de még nem jutottunk el oda soha. Én nagyon benne lennék vele, nekem nagyon bejön. De félek, hogy otthagy, vagy elzavar majd és hát a haverságnak is annyi.

2023. aug. 15. 08:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hajnalban sírva hívott, hogy menjek segíteni. A sátorban csak ő volt ott, és nagyon ki volt. Alig tudta elmondani, amitől féltem, hogy bizony volt közöttük dolog. Haverom benne lett volna, de nem mindenben, és úgy tűnik meg is erőszakolta. Én el akartam menni vele a rendőrségre, de nem mer, nagyon szégyenli magát. Lehet megkeresem ezt a férget és agyonütöm. De miért voltam én ilyen barom, hogy hagytam vele elmenni? :(
2023. aug. 16. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly?
2023. aug. 17. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Halló, hazugság rendőrség?

Sürgős eset, ordító kamuszag van.

2023. aug. 17. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sajnálom ami történt és remélem lesz majd igazságszolgáltatás. Ne értsd félre nem áldozathibáztatásról lesz szó, nem tudhattátok előre.

Valószinűleg mindketten, de te biztos tudtad hogy az a féreg nem rendes ember, ha a helyedben lettek volna akkor én biztos elmentem volna sátrazni, hogy még véletlenül se vigye bele haverod a bajba

Szexelnél vele, de mar ilyen szinten nem tiszteled őt, nem tőrödsz vele

szép egy barát vagy, már ne haragudj

2023. aug. 17. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
*lennék
2023. aug. 17. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Mert ?

A történet zanzásitva :

-Haver, jössz sátrazni ?

-Nem, nem érzem magam jól (= nem akarok kilépni most a komfort zónámból)

-Akkor elmegyek az XY-nak (aki közismert rossz bözzé)

-Menj, érezd jól magad ! (nem figyelmezteti meg semmi)

...

-Jáj, magpaszott, meg-paszott, de fáj !

-Ó, te szegény haver, agyoverném legszivesebben !

2023. aug. 17. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#16 #18

Te nagyon félreértetted ezt a történetet.

2023. aug. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!