Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon jó haverommal megyünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó haverommal megyünk sátrazni pár napra, lehet ott közöttünk majd valami?

Figyelt kérdés
Régóta jóban vagyunk és dumáltunk is már arról, hogy fiúval is jó lehet, de még nem jutottunk el oda soha. Én nagyon benne lennék vele, nekem nagyon bejön. De félek, hogy otthagy, vagy elzavar majd és hát a haverságnak is annyi.

2023. aug. 15. 08:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, sőt szerintem lesz is, legalábbis nekem jó tapasztalatom van hasonló helyzetben.
2023. aug. 15. 08:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Én már nagyon szeretném. Kicsi a sátor és hozzá fogok bújni. Ha érzi, hogy nekem ott valami elindult, akkor ha ő is akarja, remélem lesz valami?
2023. aug. 15. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
45%
És aztán majd ne csodálkozz, ha odabåsz egyet. Attól, hogy elképzeli, hogy akár fiúval is jó lehet, nem biztos, hogy téged képzel el.
2023. aug. 15. 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
És ezt nem lehetne tisztázni vele azelőtt, hogy szexuáliszaklatnád?
2023. aug. 15. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Bár nekem nincsenek ilyen hajlamaim, de pl tervezzetek közös f..zverést! Aztán hátha kialakul valami.
2023. aug. 15. 11:44
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Sikosítót és törlőrongyot vigyél. :)

Először egy közös maszti ötletével kezdeném, aztán óvatosan lehet próbálkozni egymásnak veréssel, majd orál és egyebek...

2023. aug. 15. 11:45
 7/17 A kérdező kommentje:
Kicsit megijedtem, hogy mégse jó ötlet ez így most. Mondtam neki, hogy nem érzem jól magamat, most inkább nem mennék vele. Erre közölte, hogy ő mégis megy, de akkor szól valakinek és mondta a nevét. Én meg majd meghaltam, az a srác egy rossz hírű bzi! Vele fog elmenni! :(((
2023. aug. 15. 15:17
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Ezért nem kell a gyk felhasználóira hallgatni.

Ember, ide főleg incelek és femcelek írnak. Nem tőlük kéne várni pasizási tanácsokat, mivel életükben nem voltak hasonló szituban, max álmaikban.

2023. aug. 15. 15:58
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Én ki nem hagytam volna a helyedben. Most lehet épp kipróbálja mással, mert te megilyedtél.
2023. aug. 16. 08:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem késő szólj neki, hogy jobban vagy, és mégis mennél.
2023. aug. 16. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!