Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan jött össze az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jött össze az első szex sráccal neked?

Figyelt kérdés
Tehát hol ismerted meg? Mennyi idős voltál? És ő? Mit csináltatok? Én most tervezem majd az elsőt és érdekel másoknak hogyan volt.

2023. aug. 14. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekkori barát volt, szemtelenül fiatalok voltunk.
2023. aug. 14. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

7.be jártam osztálytarsam voltunk

2 hétig fűzött h érdeklik dolgok fiúval aztán rávett.

Sulis órák után WC be kezdünk aztán 1 évig át jártam hozzá hetente 1x legalább néha persze volt kimaradás de sűrűn mentem.

8. Után nem tudtam rá venni már sajnos.

Úgy érezte ez bűn.

Hiányzik. Imádtam a farkát, ferde farka volt nem túl de így volt a legjobb. Szopni fix.

Volt kölcsönös szopás de inkább én, popsi nyálas, ujjazas

20f

2023. aug. 14. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Randioldalon írt rám. Hosszútávúnak indult, de hamar szakított velem, viszont az első együttlétre sor került.

Mindketten 18ak voltunk. Kölcsönös szopás és egymásnak vertük.

20f

2023. aug. 14. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
16 voltam, ő 25. A szomszédunk rokona volt, és nyiltan meleg. Egy hetet a szomszédnal töltött. Egyik nap mentem boltba, és összefutottam vele a lépcsöházban. Kerdezte hova megyek? Mondtam boltba. Elkísérhet-e? Mondtam igen. Vásárlás közben beszélgettünk, nevettünk, és amikor a bevásarló kocsit toltam, ő isvelem együtt tolta, és közben a kezeink oldala össze ért. Hihetetlen bizsergető érzés volt. Kérdezte du mit csinálok? Mondtam semmit. Ő sem, viszont jó volna este autózni egyet. Este az autóban miközben vezetett, a kezét néha a combomra rakta, és belemarkolt. Én már meredeztem ekkor. Megálltunk egy tóparton asötétben, kivilágítatlan helyen. Megcsókolt. Én önként simigatni kezdtem, ő pedig engem. A vége egy kölcsönös szopás lett az autóban. Nem sokra rá a szomszédok elköltöztek, emiatt semmit sem tudok arról a srácról, de nemis baj, mert élete egyik legjobb élménye volt, és az emlékeimben elevenen őrzöm minden pillanatát.
2023. aug. 14. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

26 éves voltam

Neten ismerkedtünk

Akkor még okosmobil nem volt

Megbeszéltünk egy kis étterembe randit.

2023. aug. 14. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyetemisták voltunk, tavaszi szünet alatt mindketten a koliban voltunk, piáltunk kicsit, a vége egy kölcsönös orál lett... aztán több is, de végül becsajozott és már nem érdekeltem tovább.
2023. aug. 14. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam, ő 23 és összejöttünk. Igazándiból semmi érdekes nem volt, bár ő vele nem volt előjáték mert én egy csóktól is felizgulok. Fájt mikor elkezdte, de amúgy nagyon jo volt.
2023. aug. 14. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy fórumon láttam a hirdetését. Ráírtam, majd találkoztunk. Csak szimplán kielégítettem szájjal. Én 19 voltam, ő 39.
2023. aug. 14. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Online partnerkeresőről, 22 voltam, ő kb 30. Kocsija hátsó ülésén oráloztam le.
2023. aug. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!