Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdőként nektek hogy és hol jött össze az első szex sráccal?
Hosszú lesz de leírom. Középsuli gólyatáborban egy végzős srác került velem egy szobába. Ami azután nem volt meglepő hogy a vonaton végig őt néztem, hisz nagyon helyes volt.
Ketten voltunk csak a szobába mivel a 4 másik gyerek nem jött el aki a szobába került volna. Este egyszerűen lesmárolt, majd simi és leszoptam. Ezzel a sráccal volt 5 napos gólyatábor alatt minden nap szex. Vele vesztettem el minden téren a szüzessége. Meg is dugtam.
A tábor utána mikor kerestem letiltott miután megírta, hogy barátnője van és csak kanos volt és ne haragudjak. 15 éves voltam. Én belezúgtam, hisz együtt aludtunk, simi, kiskifli nagykifli, bújás minden volt. Azért hagytam hogy megdugjon még úgy is hogy fájt, mert szerelmes voltam belé már 1 nap után. Amúgy 23cm farka volt. Ezt mondta és tuti volt is annyi. Most hogy szóbakerült ránéztem a facen. Most volt esküvője elég fiatalon. Gondolom belemenekült a dologba. Meghatározó élmény volt. Igaz nagyon rossz is volt, hogy a szeptember úgy indult, hogy felfedeztem a vágyaim. Azóta amúgy csak aktív vagyok.
Idén történt, Romeo-n ismerkedtünk meg, aztán jártunk egy ideig. Nekem ő volt az első mind aktiv mind passziv szerepben (csajjal se voltam még), mindketten unik vagyunk. Sajnos véget ért.
30/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!