Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdőként nektek hogy és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdőként nektek hogy és hol jött össze az első szex sráccal?

Figyelt kérdés
Aktív vagy passzív szerepben? Hány évesen? Nekem sajna nem akar jönni a lehetőség.
2021. aug. 26. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Hosszú lesz de leírom. Középsuli gólyatáborban egy végzős srác került velem egy szobába. Ami azután nem volt meglepő hogy a vonaton végig őt néztem, hisz nagyon helyes volt.

Ketten voltunk csak a szobába mivel a 4 másik gyerek nem jött el aki a szobába került volna. Este egyszerűen lesmárolt, majd simi és leszoptam. Ezzel a sráccal volt 5 napos gólyatábor alatt minden nap szex. Vele vesztettem el minden téren a szüzessége. Meg is dugtam.

A tábor utána mikor kerestem letiltott miután megírta, hogy barátnője van és csak kanos volt és ne haragudjak. 15 éves voltam. Én belezúgtam, hisz együtt aludtunk, simi, kiskifli nagykifli, bújás minden volt. Azért hagytam hogy megdugjon még úgy is hogy fájt, mert szerelmes voltam belé már 1 nap után. Amúgy 23cm farka volt. Ezt mondta és tuti volt is annyi. Most hogy szóbakerült ránéztem a facen. Most volt esküvője elég fiatalon. Gondolom belemenekült a dologba. Meghatározó élmény volt. Igaz nagyon rossz is volt, hogy a szeptember úgy indult, hogy felfedeztem a vágyaim. Azóta amúgy csak aktív vagyok.

2021. aug. 26. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Idén történt, Romeo-n ismerkedtünk meg, aztán jártunk egy ideig. Nekem ő volt az első mind aktiv mind passziv szerepben (csajjal se voltam még), mindketten unik vagyunk. Sajnos véget ért.

30/f/bi

2021. aug. 26. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
18 évesen a szex.org-on jött össze egy szex egy soproni sráccal (35), aki Miskolcra jött egy konferenciára. Egy erdészházban voltunk együtt, akkor még aktív résztvevőként. Aztán még aznap később elvitt egy haverjához, ahol bevezettek a hármas szex rejtelmeibe. Még párszor találkoztunk 2 éven át, évente kb. 3-4x, aztán valamiért megszakadt a kapcsolat.
2021. aug. 26. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Irigylem az elsőt. Ilyen hamar...
2021. aug. 26. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag idösen voltam elöször fiúval. Még elötte, gimnazistaként az igazi nagy szerememmel sajnos csókolózás és oralon túl nem juottunk a szexben, mert nem volt rá lehetöségünk. Aztán sokkal késöbb, már dolgozó koromban, lehettem vagy 22 éves, Münchenben jártam. Elözöleg utánanéztem, hogy milyen ott a "meleg élet". El is mentem a leírás alapján a nekem legszimpatikusabbnak tünö szaunába. Igazam volt. Szenzációs élmény, amikor meztelenül sétálva a labirintusban egyszer csak megered az esö. Emlékszem, annyira meglepödtem, és érdekesnek találtam, hogy megálltam, és élveztem a helyzetet. Nem telt el 2 perc, amikor éreztem, hogy valaki a farkamat szopgatja. Majdnem elsültem,ezt jeleztem is neki, mire ö kézenfogott és berángatott egy kabinba. Ott folytatta a szopást, de kis idö múlva a fenekét nekem tartva egyértelmü volt, hogy mit akar. Megdugtam, benne mentem el, mindkettönknek tetszett. Késöbb, már, amikor igazi barátom lett, nagyon örültem, hogy van egy kis tapasztaatom.
2021. aug. 28. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!