Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteroszexuális pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális pasival hogyan keveredett itt bárki szexuális kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rosz a kérdésem, hiszen aki hetero, az viszolyog a gondolattól is, ezért azok nem keverednek semmilyen homoszexuális kapcsolatba szoval ne ezt boncolgassuk hogy mi alapján lehet a szexuális iranyultságokat kategorizálni, hanem az érdekelne hogy ki milyen kapcsolatba lépett magát heterónak mondott pasival .

Hogyan kezdett ki vele? Egyáltalán mi volt az a jel, amit eszrevettél, hogy próbálkozni merjél nála? Hogyan reagálta le?

2023. aug. 14. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos már nincsenek hetero pasik! Mind meleg/biszexualis. Ami engem taszit....
2023. aug. 14. 12:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod? Nagyon kíváncsi vagyok a meglatasodra
2023. aug. 14. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

2

Menj fel barmelyil szextarskeresore, tobb a biszex ferfi, mint a hetero

2023. aug. 14. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Egy nagyon jó barátom elhozta egy haverját sörözni. Jól éreztük magunkat, utána többször jártunk együtt kirándulni, sörözni. Volt amikor ketten voltunk, mármint én és az "új" fiú. Adódtak olyan helyzetek amikor lengébben láttuk egymást, sőtt, még meztelenül is. Volt menyasszonya, látszólag esélytelen volt hogy bármiben is benne legyen. Egy alkalommal megjegyzést tett a farkamra. A következő olyan helyzetnél amikor ketten voltunk, felhoztam neki a témát és egyáltalán nem jött zavarba. Egyre merészebb voltam és végül eljutottunk odáig hogy megfogtuk egymásét nadrágon keresztül, majd az lekerült és gatyán keresztül, végül pedig egy vicces szitu után vertük is egymásnak. Elmondása szerint soha nem gondolta volna hogy ilyet fog tenni. Tetszett neki és ezen nagyon meg is lepődött.
2023. aug. 14. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
16%
Eleve nem jönnék össze olyannal, aki a saját identitasával/orientációjával sincs tisztában. Az az ember mentális bajokkal is küzd. Meghagyom őket a gyökereknek.
2023. aug. 14. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Ötöske, elég gyökér vagy te hogy ilyen hozzászólást írsz!
2023. aug. 14. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Miért is? Te összejönnél olyannal aki felnőtt létére a saját orientáciojával sem lenne tisztában? Egeszsegedre!
2023. aug. 14. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
7- a hozzászólásod nem korrekt, nem a véleményeddel van a baj! Mi az hogy meghagyod a gyökereknek?!
2023. aug. 14. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Győkerek ez esetben: akiknek mi degy hogy a másik mentális beteg.
2023. aug. 14. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
21%

Barátom ismerkedett egy magát heteró férfinek mondott emberrel, ő azért vallotta magát heterónak mert van 2gyereke, a heteró pasi csapta a szelet a barátomnak, romeon találtak egymásba.

"heteró" pasi nem akart nősülni

Családi nyomásra tette, és mert terhes lett az asszony.

Ahogy a le pontozott válaszoló mondja, ezek mind megtört, nem 100%os emberek. Identitás zavarosak. Szémélyiségük "BETEG"

2023. aug. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!