Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalataitok neten megismert partnerekkel?
Az elején beszélgettetek csak avagy volt közös maszti ? Esetleg több ?
Mennyi idősek voltatok és meddig tartott a dolog a későbbiekre levetítve ?
Könnyen letudtátok tisztázni a szerepeket és azt, hogy ki mire vágyik és pl mi nem fér bele?
Hova jártatok hozzá-hozzád?
Akár a rossz tapasztalat is érdekel.
Köszönöm előre az értelmes válaszokat 🙂
Szerintem részleteztem..
Kinek milyen tapasztalatai voltak.
Három éve itt, a Gyakorin kezdtem írogatni egy fiatal sráccal.
Pár levélváltás után találkoztunk is, ráadásul vakrandin.Mondjuk tétje nem volt,mert csak beszélgetés,barátkozás volt a cél.
Ez a találkozás kb tizenegy órán át tartott,reggeltől,este 8-ig. Nagy séta a természetben,beszélgetés,összebújás,meghívtam kajálni is,utána még séta estig. Egy kulturált,nagyon jóképű,jó összhatású srác volt.
Még négy találkozás volt, hasonlóan hosszabb ideig.De mivel más irányba gondolkodtunk,így szépen kulturáltan,egy három órás beszélgetés után köszönettel elváltunk.
Még volt pár email,de aztán vége lett.
Utóbbi három évem csodálatos emléke és egy nagyon jó ember,akire emlékezhetem jó szívvel !
A mai világban hálás vagyok az életnek,hogy ennyit is kaphattam, lelkileg nagyon sokat jelentett.
Innen is köszönöm Neked, " M " :)
54 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!