Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tapasztalataitok neten megisme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalataitok neten megismert partnerekkel?

Figyelt kérdés

Az elején beszélgettetek csak avagy volt közös maszti ? Esetleg több ?

Mennyi idősek voltatok és meddig tartott a dolog a későbbiekre levetítve ?

Könnyen letudtátok tisztázni a szerepeket és azt, hogy ki mire vágyik és pl mi nem fér bele?

Hova jártatok hozzá-hozzád?

Akár a rossz tapasztalat is érdekel.

Köszönöm előre az értelmes válaszokat 🙂

2023. aug. 14. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél megtudni igazán ebből?
2023. aug. 14. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem részleteztem..

Kinek milyen tapasztalatai voltak.

2023. aug. 14. 10:35
 3/7 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ezek mind helyzettől és személytől függenek. Volt akivel már találkozás előtt heteket dumáltam telefonon, és első randin sem volt szex. Valakivel meg alapvetően szexelni találkoztam, aztán cuki összebújás és hosszú beszélgetés lett a vége (majd randizás és párkapcsolat). A szerepek mindig egyértelműek voltak. Ez kb az első téma amit két meleg megbeszél. Az meg hogy kinél találkoztunk az egy felesleges kérdés a részedről. Vagy az egyikőnknél vagy a másikunknál, attól függ hogy a válaszolók épp a párosnak melyik fele lesznek itt.
2023. aug. 14. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat dumálok. ha a képcsere után szimpatikus, akkor megyek vagy jöhet és leszopom. Dugni viszont nem szoktam alkalmival.
2023. aug. 14. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Három éve itt, a Gyakorin kezdtem írogatni egy fiatal sráccal.

Pár levélváltás után találkoztunk is, ráadásul vakrandin.Mondjuk tétje nem volt,mert csak beszélgetés,barátkozás volt a cél.

Ez a találkozás kb tizenegy órán át tartott,reggeltől,este 8-ig. Nagy séta a természetben,beszélgetés,összebújás,meghívtam kajálni is,utána még séta estig. Egy kulturált,nagyon jóképű,jó összhatású srác volt.

Még négy találkozás volt, hasonlóan hosszabb ideig.De mivel más irányba gondolkodtunk,így szépen kulturáltan,egy három órás beszélgetés után köszönettel elváltunk.

Még volt pár email,de aztán vége lett.

Utóbbi három évem csodálatos emléke és egy nagyon jó ember,akire emlékezhetem jó szívvel !

A mai világban hálás vagyok az életnek,hogy ennyit is kaphattam, lelkileg nagyon sokat jelentett.

Innen is köszönöm Neked, " M " :)

54 F

2023. aug. 15. 06:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A 90% a tali napján a randi előtt lemondta, a maradék 10%, aki eljött meg vagy pénzt akart, vagy idősebb volt, mint amit állított.
2023. aug. 15. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindenki aktiv volt aki nekem bejött, egy idő utána hagytam az egészet a ge**be
2023. aug. 21. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!