Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek körülbelül megugorhatatlan elvárásai vannak magához képest, milyen lenne számára az ideális pár, és ezzel tisztába is van?
Azon gondolkodom, mik lehetnek megugorhatatlan vágyak?
El nem tudom képzelni, mert mindenki érdekes/vonzó valakinek! Csak azt a valakit nem könnyű megtalálni persze.
Monogám kapcsolat, ami KÉT emberről szól.
Nem szexszel indul,hanem ismerkedéssel,rengeteg közös élménnyel.
Maximális tekintettel egymás emberi érzéseire és mivoltára.
Azt hiszem, ez a három pont alapos megugrása a mai "igényeknek és kínálatnak"...
Sajnos eleg sok meleg keresi az insta modell baratjat es emiatt egyedul van hosszu ido ota.
Tehat legyen magas,jokepu,sportos, jo legyen a farka, huseges, okos,vicces , passzoljon a szerep, ne akarjon se tobbet se kevesebbet szexelni mint en, legyen egzisztenciaja, stb aztan kicsit elfelejtik h ilyen sracbol marha keves van. Sokkal tobb melegnek a kulsoseg szamit ,aztan csodalkozunk h boldogtalanok vagyunk a david szobrunk mellett aki csak egy porhuvely
Nincsenek szerintem.
Ne legyen nagyon elhízva, alapvető higiénia, intelligencia,megbízhatóság.
Plusz én jobban kijövök az idősebbekkel.
Én sajnos tisztában vagyok vele, hogy néha magasak az elvárásaim.. nyilván próbálok arra törekedni, hogy megismerjem a másikat lelkileg/agyilag, de ha kép alapján érzem azt a bizonyos pluszt, kevés az esélye..:/ van hogy csak azért is próbálom magamat rávenni, legalább egy laza talira, egy kellemes túra, fürdés a folyónál az érintett nem annyira szimpatikus, de közeli személlyel, vagy aki sokat áradozik rólam.. hogy legalább esélyt adjak arra, hogy én is érezhessek valamit iránta.. :/
tomi_senin
Vannak meleg barátaim a közelben, akik akár havonta mással járnak, kipróbálják a másikkal az életet.. ez is egy lehetőség.. sajna én nem ilyen vagyok..:/
24/f aktív/uni.. :D
Sosem Dávid szobrot kerestem, hanem mindig azt,amit az 5-ös is leírt.
Én viszont a fiatalabbakkal jöttem ki mindig jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!