Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spermadonor lehetek melegként?
Figyelt kérdés
Utasítottak már ezmiatt valakit?2023. aug. 13. 00:22
1/10 anonim válasza:
Nem lehet ilyen kérdést feltenni a donorjelöltnek. De ha ennyire nem ismered a jogaidat szerintem bele se érdemes kezdened!
2/10 anonim válasza:
Nem lehetsz
Van mar igy is eleg sok g**i a bankban
3/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem lehet ilyen kérdés? Gondoltam pszichológus meg minden agyba főbe vizsgál, meg kérdezget. Miket kérdeznek akkor?
2023. aug. 13. 07:52
4/10 A kérdező kommentje:
Igaz a külföldi oldalakon láttam hogy valahol képpel vannak fent a spermadonorok. Az anyukák fotó alapján választhatnak.
2023. aug. 13. 07:53
5/10 anonim válasza:
Nem lehetsz, bűnözők és örökölhető elmebetegségben szenvedők nem lehetnek
6/10 anonim válasza:
Természetesen lehetsz.
Nem kizáró ok a melegség. Nem is kérdeznek erre vonatkozólag.
7/10 anonim válasza:
Hogyne kérdeznének rá 6-os , a kitöltendő papírok között tényleg szerepel az elmebetegség kérdés ,így .uzik nem adhatnak spermát.
8/10 anonim válasza:
Ugyanolyan ember vagy, mint egy hetero
9/10 anonim válasza:
A 8-asnak üzenem, hogy nem vagyok elmebeteg, csak azért, mert .uzi vagyok.
15 évig dolgoztam a közoktatásban, s ha a te gyerekedet tanítottam is volna, biztos, hogy nem az én óráimon b*zult volna meg.
10/10 anonim válasza:
A közoktatás önmagában kirekesztő! Ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!