Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a másiknak mentális betegsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a másiknak mentális betegsége van az nálad kizáró ok egy párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés

PL személyiségzavaros, pszichopata, nárcisztikus stb

Van diagnózisa, jár terápiára stb

Veled normálisan viselkedik, kedves és segít mindenben.

Másokkal hogy bánik az más kérdés.

2023. aug. 12. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

A párom depressziós. Semmilyen tekintetben nem érzem hogy ez visszavetné a kapcsolatunkat. Néha vannak nehezebb időszakai, ez tény, de kis odafigyeléssel és szeretettel túl tudunk lendülni ezeken. Viszont nárcisztikussal soha nem lennék együtt. Elég volt egy gyerekkoron keresztül elviselni az apámat aki a maga irányításmániás, agresszív személyiségével tönkretette a családunkat.

Összegzésképp attól függ, mennyire zavaró ez a betegség a kapcsolatunk szempontjából. Ahogy valaki előttem már írta, ismerkedésnél a legtöbb ilyen dolog ki szokott derülni (sajnos a narcisztikus személyiség pont nem. Ők eleinte teljesen normálisnak tűnnek).

2023. aug. 13. 08:23
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Voltam már nárcisztikussal, és nem kizáró ok. Ha akkor tudtam volna, mi a gond, jobban helyt álltam volna mellette. Terápiával ma már ez is eredményesen kezelhető/mérsékelhető. Segítettem volna neki, ahogyan tőlem telik. Igazából így is volt, csak akkor nem tudtam mivel állok szemben, semmi fogalmam nem volt az NPD-ről. Senki nem tehet az elszenvedett traumáiról.
2023. aug. 13. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok, bocsánat, de a kategóriát nem néztem. Hetero férfiként írtam.
2023. aug. 13. 08:49
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

"Veled normálisan viselkedik, kedves és segít mindenben."

Az említett betegségeknél ez nem marad így hosszútávon.

2023. aug. 13. 14:09
 15/22 A kérdező kommentje:
14-es: De igen. Nem érdekel elhiszed-e vagy sem, a hipotézis kedvéért tegyük fel, hogy úgy marad.
2023. aug. 13. 14:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha boldog eletet akarsz akkor menekulj az ilyenektol. Csunya kimondani de ezek az emberek borzalmas nagy terhet nyomnak rad es teljesen eltudjak rontani az eveidet akar az eleted. Egy parkapcsolat alapbol nehez de egy mentalis beteggel az egy kinszenvedes. Volt mar tapasztalatom es alig birtam kiszallni belole es most igy evekkel kesobb latom hogy mennyire szerencses voltam
2023. aug. 14. 07:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

15. Semmilyen hipotézis kedvéért nem marad úgy. Egy személyiségzavaros ember pont a szeretteit fogja bántani a legjobban, te pedig legrosszabb esetben még véded is őt, mert ugyanolyan szeretetéhes vagy. Lehet, hogy ő adott esetben figyel rád, törődik veled, de azon se lepődj majd meg, ha a dühét rajtad vezeti le. Pszichopata... Akármilyen "csábítóan" is hangzik ez a tulajdonság egy "férfiról", én ismerek olyan nőket, akiknek ilyen férje van. Kis sminkel, kiengedett hajjal rejtjük el szépen az ütésnyomokat, és azt hazudjuk, hogy minden rendben van, mert a férjünk egy kemény ember. Lóf*sz meg esti fény... Ringathatod magad ezekben az álmokban, de ahol egy pasi a sárba tiporja a másik önbecsülését, ott semmilyen "hipotézis" meg bocsánatkérés nem játszik. Pláne, ha másokkal is ilyen, nem csak a párjával. Instant vörös zászló! Szokták is mondani: kutyából nem lesz szalonna. De ha neked ezért megéri majd éveken át szenvedni, hogy vigasztalásul kapj pár vörös rózsát, meg egy vadító sz*xet az ágyban, csak tessék. Hagyd nyugodtan, hogy téged is tönkretegyen!

23/L

2023. szept. 2. 00:54
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon örülnék egy olyan társnak,aki szintén nem bulizós, nem pörgős, hanem nyugis, inkább otthonülő mint én.

Még ha szoc fóbiás,akkor is örömmel ismerném meg !Alapból introvertált vagyok, nem szeretem a lármát,tömeget,nyüzsgést.Beszélgetést,filmezést, nyugit annál inkább !

2023. szept. 20. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Nekem eléggé durva sztorim van, kicsit híresek lettünk okkult körökben és Facés meleg csoportokban is az elkövetővel együtt; illetve itt is meséltem már.

Páromnak egy gyógyszer mellékhatásától alapvetően kezdett kialakulni egy mentális probléma és nárcisztikusként minden hisztijét kivetítette rám. (Közben idősebb nálam 5 évvel és ő már 40-hez közelít.) Rájöttünk a gyógyszerre és abbahagyta, de még előtte jött életünkbe egy szószkeverő. Engem akart volna magának igazából, kihasználta párom elmeállapotát, pletykát terjesztett, fél év alatt ellenem irányította, és párom skizofrén tüneteket kezdett produkálni - már a gyógyszer nélkül. Normális körülményekkel nem magyarázható valójában, okkult dolgot feltételeztem, és spirituálisként ugyanúgy okkult irányba fordultam segítségért. 2 és fél év alatt fordítottam vissza az elmeállapotát, aminek következtében mindenkiről lemondott és engem választott bűntudattal. Nyáron beköltözött hozzám és sokkal jobb is a kapcsolatunk. A Marci nevű bűnös illető igazából ismerős volt már meleg csoportban, én sajnos már csak utólag tudtam meg ezt. Közben elrángatta magával egy jó haveromat is és haverom ellen intéztem eljárást. Ugyanis Marci valójában eltűnt a társaságból, miután így sem járt velem sikerrel. De Zoli nevű haver beépítette páromat játékklubba, konkrétan kihasználta őt létszám miatt, haverság ellenére hagyta a rosszindulatú pletykákat rólam, majd békülésünk után nem állt elő bocsánatkéréssel, fent hagyta a régi közös képeket, és felszólításra sem vette le. Rendőrségi eljárás van ellene mindenért, de Marcitól félünk. Illetve nagyobb fájdalom, amit Zoli tett.

2023. okt. 16. 08:14
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
Eléggé példás történetem van, hogy melegként mindent megtettem a szerelmemért és megmentettem.
2023. okt. 16. 08:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!