Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban érzéketlen, egoista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban érzéketlen, egoista vagyok, vagy irigy rám?

Figyelt kérdés
Alapvetően biszex férfi vagyok, de vannak időszakok amikor csak a férfiakra gerjedek. Rájuk viszont jobban mint a lányokra. Egyszerre van kapcsolatom lánnyal és fiúval is, és amikor lányos időszakom van, akkor a lánnyal akarok szexelni, ha meg fiú kell, akkor meg a fiúval szexelek. A fiú úgy tudja full meleg vagyok, a lány meg úgy, hogy full heteró vagyok. Egyikük sem tud a másikról. A gondom az, hogy az utóbbi egy-két évben aktívabban gerjedek a fiúkra mint a lányokra. Lányt egy évben max háromszor ha kívánok szexuálisan, (de érzelmileg jól esik ha szerelmes belém a lány, és türelmes, gondoskodó, megértő) viszont a fiúkat kb minden nap megdugnám. Van egy gyerekkori heteró barátom, egyedül ő tudja hogy egyszerre mindkét nemet bolondítom tudtukon kívül, és azt is, hogy a férfiakat ezerszer jobban kívánom az utóbbi időben mint a lányokat. A heteró barátom azt mondta hogy érzéketlen egoista vagyok, aki kihasználja mindkét nemet. Mondtam hogy nem tehetek róla, biszex vagyok. Azt mondta aljas gerinctelen vagyok az a baj, és hogy tönkreteszem a heteró lányokat érzelmileg, a meleg férfiakat pedig tárgynak használom. Nagyon összevesztünk. Rosszul estek a vádjai. Szerintetek is egoista, érzéketlen vagyok? Ha igen, akkor miért? Biszex vagyok, és a vágyaim fontosabbak bárminél, és imádomm hogy mindkét nemet bármikor megkaphatom. Nem lehet hogy irigy is rám a heteró barátom? Hiszen neki csak az egyik nemnél van esélye.
2023. aug. 12. 16:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
72%
A szüleid nem tudták annak idején, hogy a Teszkóban száz forint a koton?
2023. aug. 12. 17:09
 12/44 anonim ***** válasza:
92%

Le is írtad: "A vágyaim fontosabbak bárminél" ezt nevezik önzőségnek. Full igaza van a barátodnak és egyik állítást se sértésnek szánta.

Önző vagy, megcsalsz mindent és mindenkit a vágyaid miatt. Attól mert megpróbálod megmagyarázni még nem lesz elfogadható a nagy átlag számára. Ráadásul azt szereted ha szerelmes beléd egy lány. De ez a lány mit kap cserébe? Hogy párszor rádtör a pincit dughatnék? Nem sokat számít.

Persze rengeteg heteró és meleg is van ilyen, aki csak a farka után megy, az meg hogy hány szivet tör össze közben az már mások problémája, a lényeg hogy ő kielégült. Nem kellenek a mentségek, kifogások, nem számít hogy bi vagy-e. Vállald fel nyugodtan hogy egy f@sz vagy

2023. aug. 12. 17:11
 13/44 anonim ***** válasza:
0%

Hát fura vélemények jöttek akik ennyire elítélnek, bezzeg számos hetero csalja a párját,él kettős, hármas életet minden féle perverziókkal, de pont egy bi őszinte pasi a szar ember,lol.

#8 mindenki ösztönlény, minden ember,csak ki így,ki úgy éli meg.

2023. aug. 12. 17:11
 14/44 A kérdező kommentje:
A szüleim hogy jönnek ide? Ők heterók, én meg biszex de most már inkább csak meleg lettem és élvezem. Leginkább a biszexséget.
2023. aug. 12. 17:12
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
Ja én irigyellek, mert lehet több partnered, én csak álmodom arról amit megélhetsz.
2023. aug. 12. 17:14
 16/44 A kérdező kommentje:
A legjobban amúgy azt élvezem ha vki rájön hogy nem az az orientációm amit mondtam. Mert rájönnek egy idő után. Ilyenkor megvádolom őket hogy mit képzelnek rólam, és többet szóba sem állok velük, vagy bevallom hogy igen biszex vagyok, és akkor pedig előveszem a féltem a társadalomtól dumát, erre mindig megnyugtatnak hogy ők nem itélnek el, és döbbenetes hogy azt is elfelejtik hogy lényegeben az első perctől fogva megvezettem őket. A melegeket azzal hogy meleg vagyok, a heteró lányokat meg azzal, hogy heteró vagyok. A polkorrektség nevében még engem sajnálnak, és megértést is kapok. Ez a mai világ teljesen jó, kifejezetten élvezem a polkorrektséget amit az emberekre erőltetnek. Senki nem meri azt mondani hogy pfuj ha tudtam volna biszex vagy sosem kellettél volna, mert félnek attól hogy homofóbnak mondom őket. A polkorrektségből egy biszex csak profitálhat.
2023. aug. 12. 17:18
 17/44 anonim ***** válasza:
82%
Azzal, hogy a vágyaid mindennél fontosabbak, nem lógsz ki a sorból. A heteróknál is van megcsalás, a melegeknél ugyanez nyitott kapcsolat néven fut, szóval mindenki mindenkivel. De hogy emberileg képes valaki ezt csinálni másokkal... Teljesen igaza van a barátodnak, és ez nem vád, hanem egy normális emberi vélemény.
2023. aug. 12. 17:19
 18/44 anonim ***** válasza:
91%

Úgy, hogy annak idején illett volna védekezniük olyan természeti katasztrófák ellen, mint amilyennek te sikerültél.

2023. aug. 12. 17:20
 19/44 A kérdező kommentje:
18 szerintem meg a társadalom a katasztrófa. A polkorrektség nevében nulla emberi tartásuk van, mindent elfogadnak, mindent el kell fogadniuk, mert ha nem akkor homofóbok. Én meg szerintem rajtam kívül rengeteg meleg/biszex ki is használjuk ezt. Max a többiek nem vállalják fel. Pedig ezt teszik/tesszük.
2023. aug. 12. 17:24
 20/44 A kérdező kommentje:
Egyénileg egyik melegnek/biszexnek sem kell felelősséget vállalni, számon sem mernek kérni minket, hoszen azt mondjuk: a társadalom stb... vagy homofóbia és máris nem kell egyéni felelősséget vállalnunk. Ez a világ nekem nagyon élvezetes, és ki is élvezem az biztos.
2023. aug. 12. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!