Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet eszrevenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet eszrevenni a ferfin hogy konkretan engem kivant meg vagy csak szimplán sexelhetnékje van?

Figyelt kérdés
Tehat hogy rám vágyik vagy csak kanos?

2023. aug. 12. 07:54
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha ismered, tudod.

Ha nem ismered, akkor ő se téged, tehát "csak" kanos.

2023. aug. 12. 07:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha mar tobbszor volt sex koztunk ezt nemmirtam oda. Van kulonbseg h csak sexelhetnekje van vagy engem akar?
2023. aug. 12. 08:04
 3/10 Jani Belucci ***** válasza:
95%
Egyébként alkalmi vagy rendszeres szexpartnernél ez nem teljesen mindegy? Ha kontrétan téged kívánt meg, vagy csak kanos, így is úgy is szexelni fogtok. Nincs jelentősége. Max az egódnak tesz jót.
2023. aug. 12. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha betonkemény, akkor téged kíván, ha csak feláll, akkor szexbaba vagy.
2023. aug. 12. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Mennyire vagytok egy húron? Érdeklődési kör, szabadidő eltöltésében is szívesen részt vesz veled? Jártok kirándulni, utazgatni, ha programokat is szervez veled, akkor téged akar.
2023. aug. 13. 11:13
 6/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha (és amíg) ott vagy mellette, nyilván téged kíván.
2023. aug. 13. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az 5-ös messze félrelőtt: itt ismétlődő kurciról van nagyba' szó, amihez nem nagyon lehet hozzátenni.
2023. aug. 20. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

"Van kulonbseg h csak sexelhetnekje van vagy engem akar?"

Van. Ha téged akar, akkor nem csak a testedet akarja, hanem megismert, és úgy kellesz neki, ahogy vagy, boldoggá akar tenni minden értelemben - mint ahogy te is őt. Ha ez a helyzet, akkor fel sem merül a kérdés, hogy te kellesz-e neki: te is tudod, hogy igen, hiszen ismered, tudod, hogy bízhatsz benne és tudod, hogy téged szeret, nem mást.

De itt nyilván nem erről van szó, hiszen csak "sexelni" szoktatok, anélkül, hogy egyáltalán ismernétek egymást. Ebben a felállásban csak arról szól a dolog, hogy ő maga kielégüljön, amikor "sexelhetnékje" van - amit mindig azzal a testtel fog megtenni, amelyik épp kéznél van: mostanában épp a te testeddel. Ha hagyod. De sokkal jobban járnál, ha nem hagynád, hanem elkezdenéd jobban tisztelni saját magadat, nem csak annyira, mint egy húscafatot...

2023. aug. 21. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
mit akarhatna tőled? Miért vagy jó fogás egy férfinak? a két szép szemedért vagy a "tökéletes" lényedért? ha igy érzed, akkor garantálom hogy nem vagy jó fogás.
2023. szept. 19. 18:22
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Ismerni kell a másikat.
2023. dec. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!