Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fétis, ami a kis péniszre vonatkozik?
ha irigyled akkor hapsi aki a kis péniszre izgul
ha ettől izgalomba jössz és lehet hogy enélkül nem is tudsz annyira izgalomba jönni na akkor nevezném talán fétisnek.
Nekem mondjuk pont ilyen 14 alatti. Es persze engem pedig az izgat akinek szép nagy. 😄
De ez már csak ilyen, gobdolom...
Ez nem fétis, szimplán "kinek a pap" felállás, ahány ember annyiféle vonzalom..:))
Amúgy én aktív/uni vagyok, és jobban izgatnak a kisebb felfelé ágaskodó farkak, nyílván néha jó érzés egy nagyobb farokkal is játszani, de alapjáraton hoszsútávú partnerként jobban szeretnék a 13cm-nél kissebb farkat.. plusz, jobb szeretem a vékonyabb mint a vastagabb példányokat..:D
Eredeztethető ez akár arra is, hogy ha már kevésszer vagyok passzív oldalon, akkor már ne fájjon annyira esetlegesen a behatolás vagy ilyesmi, egyszerűen az jobban vonz..^^,
+orál tekintetében én jobb szeretem az egészet bekapni, és mellé még a heréket is izgatni, mint ha csak egy pénisz felét tudnám csak bekapni...O:3 :D
Ízlések és pofonok..^^,
(hotbull.hu) itt, bőven találsz amit keresel..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!