Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan fétis, ami a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fétis, ami a kis péniszre vonatkozik?

Figyelt kérdés
Engem pl nagyon izgat ha valakinek kicsi vagy vékony a pénisze. Na jó a nagy is izgat, mert jó lehet megfogni meg irigylem is, de a kicsi valamiért jobban. Van vajon ilyen fétis?
2023. aug. 11. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha irigyled akkor hapsi aki a kis péniszre izgul

ha ettől izgalomba jössz és lehet hogy enélkül nem is tudsz annyira izgalomba jönni na akkor nevezném talán fétisnek.

2023. aug. 11. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy mennyire lehet ezt fétisnek nevezni, de én nagyon szeretem a kisebb (14 centinél rövidebb) farkakat. Az hogyha emellé vastag komoly plusz. Ja, nekem egyébként elég nagy méretem van, szóval valamennyire a kontraszt miatt is izgathatnak.
2023. aug. 11. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk pont ilyen 14 alatti. Es persze engem pedig az izgat akinek szép nagy. 😄

De ez már csak ilyen, gobdolom...

2023. aug. 12. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például aktívként bejön, ha a passzívnak relatíve kicsi a pénisze. Persze a nagy farok is látványos és izgató, de a kicsinek is megvannak az előnyei. Például dugás közben jobban kézre áll, így lehet verni időnként kicsit. Illetve bizonyos pózoknál könnyebben és kényelmesebben elfér, nem zavaró egyáltalán. Plusz én azt figyeltem meg, hogy a kisebb méretű srácok kifejezetten szeretik, ha a partnernek nagy van. Gondolom, azért, mert ez nekik újdonságként hat, és számukra izgató kézbe venni egy igazán nagyot. Meg ezáltal ők nem szoktak reklamálni akkor sem, amikor a kézzel, szájjal történő felizgatás után be kell tenni a helyére. :D
2023. aug. 14. 11:40
 5/5 Meleg22 ***** válasza:
100%

Ez nem fétis, szimplán "kinek a pap" felállás, ahány ember annyiféle vonzalom..:))

Amúgy én aktív/uni vagyok, és jobban izgatnak a kisebb felfelé ágaskodó farkak, nyílván néha jó érzés egy nagyobb farokkal is játszani, de alapjáraton hoszsútávú partnerként jobban szeretnék a 13cm-nél kissebb farkat.. plusz, jobb szeretem a vékonyabb mint a vastagabb példányokat..:D

Eredeztethető ez akár arra is, hogy ha már kevésszer vagyok passzív oldalon, akkor már ne fájjon annyira esetlegesen a behatolás vagy ilyesmi, egyszerűen az jobban vonz..^^,

+orál tekintetében én jobb szeretem az egészet bekapni, és mellé még a heréket is izgatni, mint ha csak egy pénisz felét tudnám csak bekapni...O:3 :D

Ízlések és pofonok..^^,

(hotbull.hu) itt, bőven találsz amit keresel..:)

2023. aug. 14. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!