Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell folyamatosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell folyamatosan kinevetni engem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nyíltan meleg viszont egy két mozdulatom eléggé nőis. Hallom sokszor a munkahelyemen hogy leb@ziznak. Vagy kinevetnek engem. Az egyik mondja a másiknak hogy nézzed már ez a gyerek B... Majd engem néznek. Mosolyognak és nevetnek. Összesúgnak a hátam mögött. Olyan megalázó ezt napi szinten átélni. Vannak a munkahelyemen emberek akik nagyon szeretnék és jól kijövök velük és azt is tudom hogy mindíg lesznek olyan emberek akik nem fognak szeretni... viszont nem tudom miért kell ilyen megalázóan kinevetni engem. Senkit nem bántok. Bejövök és dolgozok jól érzem magam azokkal az emberekkel akik körülvesznek aztán haza megyek. Ennyi. Viszont nap végen érzem azt a meggyötört érzést ami nyomja a szivemet ezek miatt.
2023. aug. 11. 07:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd magadra. Úgy értem ne idegeskedj emiatt, engedd el, ez őket minősíti. Fontos, hogy ne add meg nekik azt az “örömöt”, hogy lássák rajtad, ez neked rosszul esik.
2023. aug. 11. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha azt mondanád nekik: igen, meleg vagyok! Mi a problémátok ezzel?

Aztán annyi.

2023. aug. 11. 22:11
 13/17 everlight ***** válasza:
95%
Nálunk meg túl nagy a pc,lecsesznek ha b uzi szót használod,cigány szó,stb.
2023. aug. 12. 01:15
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Azert mert ez Magyarorszag es a fovezerunk ezt taplalta bele a sok kutya agyaba, hogyan lehet utalni es megvetni a masikat
2023. aug. 13. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Milyen kutya 14-es? Ha minden meleg nyiltan vállalná magát, nem az lenne hogy büszkék a melegsegre, hanem teljesen termeszetesnek vennék ők maguk is hogy melegek, a kutyát nem erdekelné az hogy xyz meleg!
2023. aug. 13. 13:30
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Meleg vagyok en is, tehat relevans tapasztalatokat gyujthettem a temaban. A leiras alapjan mi nem ugyanarrol a Magyarorszagrol beszelunk kedves 15-os. Mi szamit nalad egyaltalan buszkesegnek? Mert ha valaki felvallalja es mer rola beszelni ugy ahogy te irod, akkor arra altalaban mar szoktak mondani, hogy “buszke magara”.
2023. aug. 13. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, Kohán Matyi? :)
2023. aug. 14. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!