Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell folyamatosan kinevetni engem?
Sajnalom, ilyen gonosz a vilag.
2023. aug. 11. 08:01
Mert sok ember primitív, és nekik ez vicces és nevetséges. Ezt én is átéltem, ugyanilyen rosszul éreztem magam miatta, de az évek során megtanultam kezelni, és kizárni magamból, és azzal foglalkozni, ami nekem fontos, nem azzal, más emberek mit gondolnak rólam. Ez őket minősíti, és nem téged! Remélem, minél előbb sikerül eljutnod oda, hogy át tudj lépni ezeken!
2023. aug. 11. 08:06
Ez pedig csak még durvàbb lesz, elhiheted.
2023. aug. 11. 08:13
Azért csinálják, ami miatt bárki mást is bántanak valami más miatt. Én sosem éltem át, de iskolában sokszor láttam. Úgy gondolom azért teszik, mert megengeded. Nem teszel semmit ellene. Én a helyedben legközelebb, ha ezt hallanám, odamennèk, és tök nyugodtan megmondanám, hogy igen, b.zi vagyok. Ha van kérdésük, kultúrált módon fel is tudják tenni, akkor szívesen válaszolok. Ennyi. Persze csak akkor tedd meg, ha tényleg természetesen elő tudod adni. Ha látszik közben rajtad, hogy be vagy sz.rva, akkor nem lesz jó.
2023. aug. 11. 08:46
Az embereket nem tudod megváltoztatni, sajnos van aki gonosz - ami mögött szinte mindig van saját problémája. Nem is érdemes a megváltoztatással próbálkozni, ezeknél az embereknél ez ellentétes hatású. Egyedül amit tehetsz, hogy magadban, magadon, a hozzáállásodon és felfogásodon változtatsz. Leszarom tabletta :)
2023. aug. 11. 09:12
Ilyenek az emberek.... Sajna. Tanuld meg elengedni bár ez nagyon nehéz.
2023. aug. 11. 09:25
Ha Oda mondanád
Igen, és?
Már nem lenne vicces.
Föképp ha utána azt mondod
Mert te azt hiszed tökéletes vagy?
2023. aug. 11. 09:27
#7 Ez a "mert te azt hiszed tökéletes vagy" azt sejteti, hogy szerinted is egyfajta defekt melegnek lenni.
Amúgy viccesebb és hatásosabb lenne ha amikor nevetnek rajtad, azt mondani: " jajj srácok ne nevessetek, olyan izgató, attól mindog merevedésem lesz mikor ilyen cukin kuncogtok rajtam"
Azonnal abba hagyják, ne félj 😀
2023. aug. 11. 09:56
Ember függő, hogy működik e a vissza beszélés, és ahogy irták itt korábban az se mindegy hogy hogyan szólsz vissza nekik. Ha látják a gyengeséget akkor lehet még jobban rádszállnak. Plusz az hogy ők vannak többen az csak nekik kedvez.
Sajnos voltak, vannak és lesznek is ilyen emberek. Több opciod is van ellenmk, de igazán csak te tudhatod hogy mi lhet hatásos.
Amúgy azok akikkel jóban vagy mit szólnak ehhez az egészhez? Szerintem segítene a helyzeten ha melletted is állnának emberek. Az ilyen csapatok mint a övék mindig azokat szúrják ki akik egyedül vannak, magyarán a csoportban a sor végén állnak a hierarhiában.
2023. aug. 11. 10:07
Érdd el magadban azt ,hogy ne tartsd ezt a viselkedést megbéllyegzésnek.szerintem ezt úgy tudod elérni,hogy elfogadod saját homoszexualitásod.én is így voltam vele.végigmentem az önelfogadás útján .....és most már ha valaki ilyen primitív módon viselkedik....pont leszrom...
2023. aug. 11. 11:01
Kapcsolódó kérdések: