Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordulhat elő az, ha valakinek szingliként nagy a libidója, de a kapcsolatban az idő múlásával egyre kevesebb?
1. Megunja a párját szexualisan/lapos a szexuális élet.
2. Egy kapcsolatban egy idő után nem a szex lesz a legfontosabb, nagyobb hangsúly tevődik a közös élményekre, illetve egyre jobban közbeszólnak a hétköznapok, ahogy a rózsaszín köd kezd feloszlani.
Ez általában minden emberre igaz,nemcsak a melegekre. De az is igaz,hogy idővel minden új megkopik,bármilyen jó és szép is.
A szerelem elmúlik,ilyenkor ha igazi volt,akkor átmegy szeretetbe és megmaradnak egymás mellett,kiegészítve egymást.Ha pedig fellángolás miatt voltak párban,akkor vagy félrenézegetnek,vagy szakítanak.
De nem minden ember libidója azonos eleve.Ez jobb,ha kiderul az elején,akkor kevésbé van pofára esés később.Nem mindenki többmenetes,nem mindenki szeret vagy tud mindenhol és mindig szexelni.Ezt le kell tisztázni,mert az igazán jó kapcsolathoz nem a szex az egyetlen biztos alap. Ismerek olyan 29 évest,aki 61 évessel él évek óta,nagyszerűen megvannak. És miért? Mert az idősnek alig van már kedve, a fiatalnak pedig sosem volt annyi kedve.Lelkileg és lightosan sok csókkal,öleléssel egészítik ki egymást.Jóképű,okos srácról és stramm idősről van szó egyébként.
Bevallom,hogy nekem is többet jelent már egy ölelés,egy csók,összebújás,mint egész éjjeles hancúr. Pedig megvan még a libidóm,mondjuk párom az nincs. De a lelki vonal nekem mindig is erősségem volt és marad is.
F/54
Nálam van ( volna ) igény hancúrra, amit írtam azokról írtam,akiket ismerek :)
2 es. De te is írtad, hogy többet jelent az összebújás.
Vagy neked van kivel hancúrozni?
Összebújás hancúr előtt és után, na ez a legjobb.
Nincs hancúr évek óta,sajnos.
#2 Az igaz, hogy az a legjobb ahogy írod.
Sajnálom, hogy nincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!