Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudtok elaludni, nektek segít ha kiveritek?
Figyelt kérdés
Nekem szokott segíteni, de most mégsem tudok elaludni.
Veri most valaki?
2023. aug. 8. 01:53
2/10 anonim válasza:
Nem nekem nem segit utana sokkal elenkebb leszek.
4/10 anonim válasza:
Nekem igen, minden lefekvésnél és felkelésnél is elsülök legyen az bármilyen módon, már hiányozna ha nem 😅
22 F
6/10 anonim válasza:
Igen
Feszültség oldás, nyugtató
Kiürül az agyam is tőlle jobban alszok utána.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, mi gátol az elalvásban. Ha szexre vágyom, akkor segít.
8/10 anonim válasza:
nekem segít. Letörlöm a cuccot és már alszok is
9/10 anonim válasza:
Néha azt gondolom, hogy megteszem és akkor elalszom majd. De semmi sem változik utána, csak telik az idő és nem alszom. De néha segít.
10/10 anonim válasza:
Változó. De általában kanos vagyok este (is) úgyhogy le szoktam rendezni magam lefekvés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!