Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri babrálni az anál szex előkeszületeivel?
Nem azért.. de az anális szex alatt nem megy be a másik farka 70-90cm mélyre, és a több órás hadműveleted pont ilyen, vagy még mélyebb partíciókat mos ki alaposan, ami amúgy már nem egészséges.. ha utána nézel, tudni fogod, mi az a szint amit maximum érdemes kitisztítani...
+vannak anál mosás tutorial-ok, ezek tökéletesen leírják, hogy 2 fajta biztonságos anál mosás van..:
1.: az 5perces, pár öblítéses, ami az azt követő 15-20percben biztosít tiszta végbelet a pénisz/vagy más eszköz számára, utána szépen fokozatosan visszaveszi a birtokába az a székletmentes bacis féle környezet ami alapból ott van bent, mikor nem kell ürítened..
2.: a 20-30 perces mosás, ami a mélyebb rétegekig tisztítja meg a vastag belet, és ez az akár 40-50perces aktusokat is tisztán tartja az aktus végéig.. btw.: ehhez hozzá írják, hogy ha lehet ezt a módszert sokszor azért ne csináld, ne ez legyen az alap, mert nem tesz jót a belső ökoszférádnak a folytonos vastagbél tisztaság.. (tudjuk hány méter a vastag bél, nem ez a lényeg..).
Egy ideig én is szoptam a beöntéssel, de végül rájöttem a mottójára és azóta kizárt, hogy ne öblögessem ki magam, uniként.
Nem órákig kell beönteni és nem literekkel.
Van 1literes szappanadagoló, arra rá van trükközve egy cső, annak végébe olyan cső ami a körte pumpához van egyébként.
A szabály az, hogy a rectum feltöltéséhez feltétlen szükséges mennyiséget fecskendezem csak be, ami nem több 100ml víznél. Van, hogy már az első kör is tiszta, de minimum 4körös a beöntés.
A pumpálások számával pontosan tudom adagolni a vizet, helyzettől függően 10% eltolással. Például ha 4edik kör után is van még fekália, akkor az 5ödik kör 110ml, majd jön egy 6odik is, de már csak 100ml.
Néha kell így is csinálni, de általában 10ből 8x elég a 4kör.
Ha az 1liter víz elfogy, akkor nincs szex, mert amit nem lehet 1literből megoldani, az nem garantálja, hogy a folytatásban vagy szex alatt tisztaság lesz.
Ha viszont kitisztultam, akkor félórát dolgozhat rajtam az aktív legfeljebb 19centi hosszú és 4.8centi vastag, ágaskodó farkával.
Az egész procedúra maximum 15perc és mivel a meghatározott mennyiségű víz a teljes beöntésre rendelkezésre áll ezzel a módszerrel, bárhol, akár a szabadban is tudnék beönten, ha arról lenne szó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!