Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normális, lehetek aszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicholas Nelson kérdése:

Ez normális, lehetek aszexuális vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves srác vagyok az elmúlt hónapokban kevésbé érdekel a szex, beszélni jó róla mással de ha már csinálnom kéne az valahogy már kevésbé bejövős félreértések elkerülése végett elmondom hogy már elvesztettem a szüzességem két éve és meleg vagyok ha ez kérdéses volt

Igazából nem tudom mi van velem, akarnák szexelni, vágyom is rá, de valahogy mégis idegen nekem, kb 15 partnerem volt az elmúlt két évben (18 évesen coming outoltam mindenki tudja rólam, se a barátaim se a szüleimnek nincs baja ezzel, mindegyikőjük támogatók

Lehet köze az alacsony önértékelésemgez illetve hogy sokat body shameltek?

Én már félek attól hogy aszexuális vagyok, de mondjuk volt 3 olyan srác aki nagyon bejött nekem, velük nagyon élveztem a szexet...

Igazából én mindig is komolyabbat szerettem volna csak attól tartottam ha nem fekszem le rögtön valakivel akkor nem fogok senkinek sem kelleni, mert én egy lassan haladó dolgot szerettem volna, mint Nick és Charlie kapcsolata félreértés ne essék ez nem burkolt ismerkedés úgyhogy ha

Már nem értek semmit mi van velem

2023. aug. 6. 20:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti nem szeretek az érzéseimről beszélni, itt más mert valamennyire anonim de ha olyannal kéne ezt megbeszélnem akit ismerek az nehezemre esik mert nem akarok a terhére lenni vagy hogy azt gondolja meg kell javítania engem
2023. aug. 6. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

40 elmultam

20 éves koromban nem is volt ez a fogalom, vagy nem ismertük egyáltalán.

25éves koromig tanultam, dolgoztam haverokkal találkoztam nem is volt időm a szexre gondolni nem hogy egy kapcsolatot ápolni

Megalapoztam az életemet és utána kezdtem el csak szexuális életemet ami kb. 27évesen kezdődött, nem bántam meg.

2023. aug. 6. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet köze az alacsony önértékelésemgez illetve hogy sokat body shameltek?"

Igen. Depresszió is okozhatja ezt.

2023. aug. 7. 09:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy depressziós vagyok-e nem igazán vagyok nagyon szomorú, szoktam az lenni de azok jobbára hamar elmúlnak
2023. aug. 7. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális vagy. Csak érzelmekkel tudsz szexelni, mert a tested nem tudod leválasztani az érzelmeidtől. Ez az egészséges. Ha szerelmes leszek, akkor majd megjön a libidód is.
2023. aug. 7. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Aszex meg csak akkor vagy, ha maszturbálni sem maszturbálsz. Előző voltam.
2023. aug. 7. 12:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Azért megnyugtató hogy nem vagyok aszex, nincs semmi bajom velük

Kiverni meg mindig kiverem úgyhogy azzal nincs probléma

Igazából amit írtam három srácot velük érzelmek nélkül is lefeküdtem mert nagyon bejöttek, bár az ős igaz hogy úgy feküdtem le velük hogy osszebújtunk és csókolóztunk úgyhogy ja

2023. aug. 7. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha rendszeresen maszturbálsz, akkor nem leszel aszex. Ha érzel rá késztetést, zavar ha nem mész el pár napig, akkor ilyen szempontból normális a helyzet.
2023. aug. 7. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

Az aszexualitás a szexuális vágy hiányáról szól, szerintem nem vagy aszexuális

“ Igazából nem tudom mi van velem, akarnák szexelni, vágyom is rá, de valahogy mégis idegen nekem, kb 15 partnerem volt az elmúlt két évben”

Egy aszexuális nem vágyik a szexre.

Arról meg, hogy “ Szerintem ha rendszeresen maszturbálsz, akkor nem leszel aszex” ez nem igaz, azért mert valaki nem maszturbál miért lenne aszexuális? Vannak olyan aszexuálisok akik maszturbálnak és amúgy vannak olyan alloszexuálisok (mindenki más aki nem aszex vagyis érez szexuális vágyat tökmindegy milyen nem iránt) akik nem maszturbálnak de mégis éreznek szexuális vágyat. Szóval az nem igaz, hogy nincs maszturbálás = aszexualitás.

2023. aug. 7. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:
14%
Pedig de. Aszex az, aki önmagát sem kívánja, azaz nem maszturbál. És pont.
2023. aug. 7. 21:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!