Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normális, lehetek aszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicholas Nelson kérdése:

Ez normális, lehetek aszexuális vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves srác vagyok az elmúlt hónapokban kevésbé érdekel a szex, beszélni jó róla mással de ha már csinálnom kéne az valahogy már kevésbé bejövős félreértések elkerülése végett elmondom hogy már elvesztettem a szüzességem két éve és meleg vagyok ha ez kérdéses volt

Igazából nem tudom mi van velem, akarnák szexelni, vágyom is rá, de valahogy mégis idegen nekem, kb 15 partnerem volt az elmúlt két évben (18 évesen coming outoltam mindenki tudja rólam, se a barátaim se a szüleimnek nincs baja ezzel, mindegyikőjük támogatók

Lehet köze az alacsony önértékelésemgez illetve hogy sokat body shameltek?

Én már félek attól hogy aszexuális vagyok, de mondjuk volt 3 olyan srác aki nagyon bejött nekem, velük nagyon élveztem a szexet...

Igazából én mindig is komolyabbat szerettem volna csak attól tartottam ha nem fekszem le rögtön valakivel akkor nem fogok senkinek sem kelleni, mert én egy lassan haladó dolgot szerettem volna, mint Nick és Charlie kapcsolata félreértés ne essék ez nem burkolt ismerkedés úgyhogy ha

Már nem értek semmit mi van velem

2023. aug. 6. 20:51
1 2
 1/20 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem aszex vagy, csak egy párkapcsolat kéne neked
2023. aug. 6. 21:08
 2/20 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy már a gondolattól is félek, pedig a srácok jönnek be és mégis...
2023. aug. 6. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
15 partnered volt két év alatt? Akkor ott a válaszod szerintem, az meglehetősen sok úgy hirtelen a szüzességed elvesztése után. Egy kicsit kiégtél talán benne, tarts némi szünetet. Vissza fog térni a vágyad a szexre szerintem, de nekem két év alatt volt 5 partnerem és azt is majdnem soknak éreztem 😅
2023. aug. 6. 21:36
 4/20 A kérdező kommentje:

Az én koromban az a mennyiség kevés kb havonta volt egy, de volt több hónap kihagyás is

Én mindig akkor szexelek mikor kedvem van rá és az havonta két havonta egyszer szokott előfordulni

2023. aug. 6. 21:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Igazából akivel anál is volt az kb 4-5 ember a többi orál volt vagy csak csókolózás, vagy csak összebújás de sokszor volt olyan hogy análhoz sem volt kedvem úgyhogy azt a 15-öt úgy kell érteni ezekkel együtt
2023. aug. 6. 21:44
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a szex mennyiségére értettem, hanem inkább a sok partnerre. Nem vagyok sokkal idősebb, én is sokat igénylek viszonylag. 😁 de mikor gyakrabban váltogattam a partnereim, akkor már a végén amiatt nem volt kedvem az egészhez. De ez csak az én példám, nem vagyunk egyformák.
2023. aug. 6. 22:01
 7/20 A kérdező kommentje:

Nyilván, nem is azért mondtam nem akartam hogy félreérthető legyen 😅

De amúgy már kb (az az igazság hogy az idejét nem tudom) mikor volt úgy valami sráccal

De elég ramaty a mentális egészségem úgyhogy lehet ez is koure játszik (?) De nem tudom

2023. aug. 6. 22:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az biztosan közre játszik, ha a közérzeted rossz. A legjobb ilyenkor ha van valakid, akinek kibeszélheted magadból azokat a dolgokat, amiktől szorongsz. A szexualis étvágy abszolút függ attól is, hogy fejben hogy vagy.
2023. aug. 6. 22:15
 9/20 A kérdező kommentje:
Háát, nem igazán vannak barátaim, vagyis van olyan akivel meg tudnám beszélni de őszintén szólva nem szeretem ha azt mondják "minden rendben lesz, elnúlik" nyilván jól esik hogy el tudom mondani másnak de a kommunikációt nagyon egyirányúnak érzem
2023. aug. 6. 22:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen meghallgat a másik fél, akkor emiatt szerintem ne érezd kellemetlennek. Tapasztalatom szerint az sem baj, ha egyirányú egy ilyen beszélgetés, a lényeg hogy kiadd magadból és meghallgassanak. :) Az nagyon sokat segít lelkileg, és sokszor az ember akkor talál megoldást, amikor elkezdi kiadni magából ezeket.
2023. aug. 6. 22:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!