Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, lehetek aszexuális vagy mitől van ez?
Én egy 20 éves srác vagyok az elmúlt hónapokban kevésbé érdekel a szex, beszélni jó róla mással de ha már csinálnom kéne az valahogy már kevésbé bejövős félreértések elkerülése végett elmondom hogy már elvesztettem a szüzességem két éve és meleg vagyok ha ez kérdéses volt
Igazából nem tudom mi van velem, akarnák szexelni, vágyom is rá, de valahogy mégis idegen nekem, kb 15 partnerem volt az elmúlt két évben (18 évesen coming outoltam mindenki tudja rólam, se a barátaim se a szüleimnek nincs baja ezzel, mindegyikőjük támogatók
Lehet köze az alacsony önértékelésemgez illetve hogy sokat body shameltek?
Én már félek attól hogy aszexuális vagyok, de mondjuk volt 3 olyan srác aki nagyon bejött nekem, velük nagyon élveztem a szexet...
Igazából én mindig is komolyabbat szerettem volna csak attól tartottam ha nem fekszem le rögtön valakivel akkor nem fogok senkinek sem kelleni, mert én egy lassan haladó dolgot szerettem volna, mint Nick és Charlie kapcsolata félreértés ne essék ez nem burkolt ismerkedés úgyhogy ha
Már nem értek semmit mi van velem
Az én koromban az a mennyiség kevés kb havonta volt egy, de volt több hónap kihagyás is
Én mindig akkor szexelek mikor kedvem van rá és az havonta két havonta egyszer szokott előfordulni
Nyilván, nem is azért mondtam nem akartam hogy félreérthető legyen 😅
De amúgy már kb (az az igazság hogy az idejét nem tudom) mikor volt úgy valami sráccal
De elég ramaty a mentális egészségem úgyhogy lehet ez is koure játszik (?) De nem tudom
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!