Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szexre is lehet találni partnert?
Figyelt kérdés
Vagy az gáz ha én csak arra vágyom pl hogy engem elégítsenek ki? Nem izgat az, hogy én orálozzak pl. És nem önzőség vagy ilyesmi csak nem vonz és úgy meg nem akarok valamit csinálni hogy nem is élvezném.2023. aug. 6. 10:39
1/20 DominikX válasza:
Persze, lehet.
Kapcsolatban is szokott úgy lenni, hogy csak a passzív ad orált.
2/20 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Erre vannak a prostik.
(Én nem, én csak nőket vállalok)
4/20 anonim válasza:
Simán én pl nem igenylem hogy engem szopjanak annyira nem is szeretem, de en akármikor szívesen szopok és nekem ennyi elég is, nem kell több.
6/20 Jani Belucci válasza:
Pedig ez nettó önzőség, kivéve ha az a kinkje hogy sz4rba se veszik.
7/20 anonim válasza:
Így van 6-os. Aki meg nem akar magának viszonzást, az is személyiségzavaros és szexuális gondjai vannak.
8/20 Jani Belucci válasza:
A szex az legalább páros élmény. Amit te keresel, arra megoldást a szexshopok kínálatában találsz.
9/20 anonim válasza:
Kazincbarcika környékéről van itt valaki30 alatt ? I.ádok cumizni,nyelni.
10/20 anonim válasza:
2 pasi is volt aki szopott viszonzás faszkiverés nélkül.. fúl passzívnak tartják magukat és nem igènyeltèk.
Mondjuk attól még nekem volt lelkiismeret furdalásom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!