Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi akinek sötétebb színű a pénisze?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már ilyennel?2023. júl. 29. 21:18
22/28 anonim válasza:
Szinte mindenkinek ilyen, a fehér nőknél is sötétebb a hüvelybemenet környéke. Feltehetően atavizmus, a sötét bőrű emberőseinktől örökölve (tudniillik, a tudomány mai állása szerint az emberősünk Afrikában alakult ki, az egyes törzsek onnan vándoroltak el és közben változott a bőr pigmentációja is.
23/28 anonim válasza:
Az én farkam is barnásabb színű, mint a bőröm. Amúgy fehér srác vagyok.
25/28 anonim válasza:
#24 akkor már ketten vagyunk.😁
(16-os voltam)
26/28 anonim válasza:
Nekem nem olyan extrém a színbeli különbség, de azért látható. Csere alapon szívesen megmutatom :D
28/28 anonim válasza:
félig roma vagyok nekem sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!