Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mást is letör, ha a a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is letör, ha a a pasi akivel talit beszélünk meg tök büdösen jelenik meg?

Figyelt kérdés
Pár hete chateltünk, mire odajutottunk, hogy akkor személyes tali is lehetne. Mindketten komolyat keresünk, nem szexrandiról van szó. Szimpatikusak voltunk egymásnak élőben ez egyértelmű, rohadt jól eldumáltunk, sétáltunk, még egy szelet sütire is beültünk, holott utálom az édeset, de a srác rettenetes izzadtságszagot kezdett el árasztani magából zárt térben fél óra után. Az a tipikus savanyúság, ecetes, miténtudom. Amíg kint voltunk ez nem tűnt fel. Most egy csöppet elment a kedvem ettől az egésztől, viszont a srác nagyon szimpi, intelligens is, szerintetek szóljak neki valamit emiatt? Vagy hagyjam úgy? Hétfőn megint talizunk. Vagy várjam meg hogy hétfőn is ez lesz vajon és utána mondjak valamit? 30as pasik vagyunk mindketten
2023. júl. 9. 08:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adj neki még egy esélyt. Lehet, hogy nagyon izgult.

Lehet, hogy ő is szégyelte egyébként.

2023. júl. 9. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdés, hogy 33 fokos meleg van és csak a brutál melegben izzad, ami egy teljesen normális testi reakció és a legtöbb férfi teste hasonlóképp reagál (ezért kell lengén öltözni, ujjatlan trikót vagy lenvászon ingeket, pamut trikókat hordani), vagy szegény hiperhidrózissal küzd és nem működnek az egyszerű praktikák.
2023. júl. 9. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak új dezodort vett ami nem válik be ilyen melegben. Vagy épp a régihez szokott hozzá a hónalja annyira, hogy nem annyira hatásos már ugyanaz a dezodor. Nekem mindkettőre van példám. Az utóbbi években egy fajtát használtam tökre bevált. De pár hónapja már nem volt olyan a hatása mint korábban foltot hagyott a pólón is az izzadtság és szagos is volt. Aztán vagy hat újat kipróbáltam mire most találtam egyet ami ugyanolyan hatásos mint a régi. Csomó oka lehet miért volt izzadt és büdös. Ég tali után ne ítélkezz szerintem.
2023. júl. 9. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom mi lehetett a probléma, szerintem ha az ember borotválkozik is meg dezodort is használ, akkor legyen akármilyen izzadós is, rövid időn belül nem tud orrfacsaróan leizzadni. Szerintem adhatsz neki még egy esélyt, ha most is kellemetlen lesz, én biztosan nem szólnék neki, mert nem akarnám megbántani főleg második randin. Inkább befejezném vele.
2023. júl. 9. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább ő megjelent és nem tűnt el,mint a legtöbb hópihe a napon :)
2023. júl. 9. 13:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megvárom a holnapi talit, hátha csak egyszeri dologról van szó, vagy csak tényleg túlreagálom. Megbántani nem fogom nyilván.
2023. júl. 9. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a baj, ha valaki izzadságszagú és szólsz neki, nem tudod úgy mondani, hogy ne bántódjon meg. Na majd írd le holnap mi alakult.:)
2023. júl. 9. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A friss izzadság nem büdös. Vagyis érezhető a különbség a friss, és a másnapos között.
2023. júl. 9. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább megjelent, hátha javítható :)
2023. júl. 10. 23:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Nos aki happy endre várt nem csalódott, hétfőn találkoztunk és nem volt büdös. Egyszerűen meló után jött a talira és nem tett deót reggel óta mert elfelejtette, késve indult. Megkérdeztem, mert nekem ez fontos, milyen gyakaran van ez és aszonta csak ha kurvra siet. Amikor tegnap megjelent teljesen oké volt. Ma is taliztunk és meghivott egy holnapi randira. Szóval minden oké, csak én vagyok too much
2023. júl. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!