Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mást is letör, ha a a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is letör, ha a a pasi akivel talit beszélünk meg tök büdösen jelenik meg?

Figyelt kérdés
Pár hete chateltünk, mire odajutottunk, hogy akkor személyes tali is lehetne. Mindketten komolyat keresünk, nem szexrandiról van szó. Szimpatikusak voltunk egymásnak élőben ez egyértelmű, rohadt jól eldumáltunk, sétáltunk, még egy szelet sütire is beültünk, holott utálom az édeset, de a srác rettenetes izzadtságszagot kezdett el árasztani magából zárt térben fél óra után. Az a tipikus savanyúság, ecetes, miténtudom. Amíg kint voltunk ez nem tűnt fel. Most egy csöppet elment a kedvem ettől az egésztől, viszont a srác nagyon szimpi, intelligens is, szerintetek szóljak neki valamit emiatt? Vagy hagyjam úgy? Hétfőn megint talizunk. Vagy várjam meg hogy hétfőn is ez lesz vajon és utána mondjak valamit? 30as pasik vagyunk mindketten
2023. júl. 9. 08:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Na végül akkor folytatódott a dolog.:) De te hogy mertél rákérdezni, hogy mondtad el neki?
2023. júl. 12. 23:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Simán felhoztam a témát úgy, hogy jaj de jó illatod van, múltkor azért ez nem volt így, utána elkezdte magától mondani a sztorit, meg szabadkozni. Tök mindegy mit akarsz tudni, a tálaláson van a lényeg. Sajnos érzékeny vagyok a szagokra, hamarabb és intenzívebben érzem a szagokat illatokat. Sokszor olyanokat is megérzek, amit mások nem. Szóval szeretem letisztázni az ilyen testszag témákat az elején.
2023. júl. 16. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!