Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elszurtam hogy hozzam helyre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszurtam hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival es kicsit gyorsan kimondtam hogy szeretem és hát kicsik furán jött le (kb 3. találka után volt ez). Beszélgettünk róla hogy ez picit gyors volt és sodródjunk az árral, viszont kb semmi sem történik mintha kb elhidegültünk volna. Hozza teszem sosem voltam meg ilyen gyors mindig vártam hogy hozza az ido ahogy kell es lesz ami lesz viszont nala teljesen mas volt.
2023. júl. 24. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki mindezt. Ha tényleg komolyan gondolja ő is, akkor nem fog eldobni téged egy kis hiba miatt.
2023. júl. 24. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Szeretlek szó miatt szakít veled vagy elhidehül

Ne salynáld!

Legyél büszke magadra hogy a mai meleg társadalomban még van szíved kevés ilyen ember van mint te.

2023. júl. 24. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd abba a kapcsolatot, de csipetnyit ritkábban, kicsit visszafogottabban. Semleges témákról kicsit többet, mint eddig. Mutasd, hogy nem vagy rámenős, nem vagy türelmetlen. És valóban ne legyél türelmetlen.
2023. júl. 24. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Csodálatos dolog,ha ilyet mondanak valakinek...

Meg kéne a férfinek ezt érteni és inkább kihúzná magát örömében...

Sokan biztosan az égig ugrálnánk,ha valaki ezt mondaná ,hogy " Szeretlek".

Bizony !

2023. júl. 24. 16:28
 5/8 A kérdező kommentje:

3. Visszafogtam magam, viszont azóta nem is beszélünk hű de sokat. Elkezdtünk beszélgetni majd az abba is maradt. Viszont ahogy olvasom te is azt javaslod sodródjak az árral és lesz ami lesz.

4. Miért ennyire nem mondjak a melegek kapcsolatban pl, hogy “szeretlek” azert ez eleg fura, nalam kb ez mindig alap volt. 🤷‍♂️

2023. júl. 24. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Addig nehéz eljutni,hogy valakivel szeretet szintjén legyen az ember!

Kapcsolatban evidens, de ennek a fix kapcsolat és az érzelem az alapja.

Ezért írtam azt, amit :)

2023. júl. 24. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3. Nem azt mondtam, hogy sodródj az árral, hanem, hogy lehet, hogy kicsit megijedt, túl gyors ez még neki. Lehet, hogy fel sem fogta, hogy merrefelé haladtok. Lehet, hogy nem biztos még, hogy akarja-e ezt. De lehet, hogy tényleg nem akar errefelé haladni. Ezeket próbáld meg tapintatosan kideríteni. És innen távolról én azt gondolom, sokféle kimenetele lehet még a dolognak.

Egy azonban biztos: a legtöbben, ha haladni is akarnak ezen az úton, csak óvatosan mernek haladni.

De továbbra is tedd kellemessé a találkozásaitokat, de mint haver. Finoman befolyásolhatod abban, hogy veled jó neki együtt lenni. (Konkrétabb dolgokra már nem mernék ötleteket adni, mindig figyeld a reakcióját, de lehetőleg tárgyilagosan, ne a vágyaid által vezérelten.)

2023. júl. 25. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megijedt mert ő ezt nem tudja viszonozni. De beszéljétek meg hogy itt akkor vége vagy mi legyen? Legyen már pont a végén mert ez így csak maszatolás.
2023. júl. 27. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!