Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony passzív fiúk! Nektek ez bejön?
9
Mert élőben derül ki, hogy 2 szám alapján nem lehet azonnal rávágni, hogy bejön. Most is majdnem mindenki azonnal rávágta, hogy hú de jó, ide nekem. De senki sem tudja, hogy pl. hány éves. Lehet hogy 200, ami sokaknál kizáró ok lenne. Vagy hogy jól néz-e ki arcra vagy olyan ronda mint az ördög. Vagy élőben derül ki, hogy a parák jók, de ápolatlan vagy mondjuk bunkó. Vagy buta mint a föld. Vagy csak egyszerűen nincs meg a kémia és dögunalom az egész ember. Vagy flegma. Vagy erőszakos. Vagy nagyképű, öntelt stb. Én ezt sosem értettem, hogy hogy lehet ilyen kevés infó alapján 1-2 paraméter után rögtön mindenkire azonnal rávágni, hogy de még mennyire hogy bejön. Aztán meg személyes talin vagy kicsivel előtte jön az upszika, bocsi de nem, sorry de inkább mégsem. Lehet, hogy azért mondja mindenki hogy bejön, mert abban reménykednek, hogy az általuk kedvelt muscle bear ideális típusába tartozik az illető, aztán menet közben derül ki, hogy nem is egészen olyan, mint amilyennek elképzelték. Nem is annyira muscle bear, hanem inkább polarbear vagy chubby vagy akármi. Meg ronda is meg ápolatlan is meg fogatlan és még gyökér is.
Most ezt nem a kérdezőre írtam, ne vegye magára, csak úgy általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!