Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfias, nem vékony, kis felesleggel rendelkező passzív fiúk vonzóak lehetnek számotokra? (Meleg kérdés)
Húszas évei közepén járó határozott és tudatos férfi vagyok, nem fúj el a szél (dolgozom rajta:) - nem skatulyáznám magam jelzőkkel, hogy milyen vagyok, vékony nem, az biztos:) ) férfias kisugárzású, szőrösebb, de ápolt - az ilyen típus vonzó számotokra?
Kicsit ott találom magam, hogy mindenkinek hatalmas elvárásai vannak és a külsőség uralkodik minden beszélgetésben, és elképzelhetetlennek tartom, hogy én ne tetszhetnék másoknak (mert mindannyian tudunk párra találni, stb.) - még a jó platformot és helyet nem találtam meg, nem biztos, hogy itt lesz, de azért kíváncsi vagyok. :)
Nekem az vonzó, ha a másik férfias, tudatos, vannak céljai, korban közel állunk egymáshoz.
(Gonosz megjegyzéseket köszönöm nem szeretnék.:) )
Hú, kicsit félrement sem az önbizalmammal, sem az önbecsülésemmel, sem a reális nézőponttal nincs bajom, 3 kiló pluszról beszélünk…:) Szeretem magam, kényelmes vagyok így is (nem vagyok hipokrita).
A kérdésnek az önbizalom boost helyett kicsit más célja lett volna, de köszi mindenkinek! :-)
Három kiló az még semmi, egy hét alatt ledobod, ha zavar. Az viszont sokat számít, hogy ki vagy békülve önmagaddal, szerintem ez vonzó tulajdonság.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!