Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pasi ideálod?
Figyelt kérdés
Kezdem én: 30-45 éves, fekete hajú, szakállas, tetkós izmos pasi egy kis aputest beütéssel.
19/f
2023. júl. 21. 13:20
21/32 anonim válasza:
Összeismerkedtem az ideálommal, de visszautasított 21/f
22/32 anonim válasza:
Lehetőleg 25-35 év között, 180-185 cm, sportos test, helyes arc, szőrös test. Leírni szerintem tökéletesen nem lehet, mert ezek a paraméterek is millió különböző srácra igazak lehetnek. 26/F
23/32 anonim válasza:
A 16-24 éves kövér, csupasz srácok.
24/32 anonim válasza:
Nekem az olyan aktívak akiknek sörhasa van és szeret szabálni. 29/p
25/32 anonim válasza:
40es vagy 50es nem macis férfiak.
Higiénia, intelligencia, nem túl magas, enyhén szőrös, normál vagy annál kisebb intim.
26/32 anonim válasza:
Nekem korban úgy 35-55. 180 feletti, nagyobb darab (ezt úgy értem széles vall és erős testalkat), szőrös (az intim részeken is). Egyébként az “aputest” is vonzó számomra.
Én 31 vagyok és 185 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!