Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miből lehet megállapítani?
Igazából arra lennék kiváncsi hogy ti miből következtettek arra hogy valaki meleg, vagy csak hajlamokkal rendelkezik? Én meleg vagyok de nem nyíltan. Nektek van egy fajta radarotok? Mert én néha nem tudom eldönteni fiúkról hogy hova is tartoznak vannak olyanok akik “viccelődnek” ők ilyen biszexek lennének vagy csak tényleg “viccelődnek” , heterók szoktak idegen férfiakkal olyan “viccelődést” lefolytatni hogy lesz***hatnál ilyesmi? És ez mellett nyílván vannak olyanok akikről lelehet szűrni a viselkedésből stb.. de pl én sosem szoktam ilyen dolgokkal dobálózni. Tehát a lényeg ti miből következtettek arra hogy valaki meleg, bi?
26/f
Ha valaki nagyon meleg, azon egyértelműen látszik, ha valaki nagyon hetero, az is látszik. A kettő között max tippelni lehet.
Vannak öltözködésbeli eltérések. Pl hetero pasin nagyon ritka a fülbevaló, főleg a nagyobb, kevésbé diszkrét fajták, például lelógó kereszt. A melegek nyáron rövidebb sortokban járnak az utcán. Ha térdig vagy az alá érő nadrágban látsz valakit most nyáron az tuti biztos hogy hetero, vagy irodista. Ha combközépig ér, akkor nagyobb eséllyel meleg. A lazább, nem testhez álló ruhák is gyakoribbak a heteroknál. Az egynél több gyűrű a kézen is árulkodó lehet. Valamint a melegeknél nagyon ritka, hogy szandálban vagy papucsban mászkáljon nyáron az utcán. Kis méretű oldaltáskák, vagy az ilyen tornazsák jellegű hátizsákok is valamivel népszerűbbek a melegek körében. Ápolt, geometriailag pontosan belőtt haj és vagy arcszőrzet. Ha kócos, lenőtt, zsíros hajat látsz, akkor elég valószínű hogy az illető hetero vagy élettelen kocka. Vannak egyértelmű tetoválások is. Ha mancs formájú tetkót vagy alkaron vastag csíkot látsz keresztben, akkor biztos lehetsz abban hogy meleg, ugyanis ezek meleg szubkultúrákhoz kapcsolódó tetoválások.
Ha a szexuális vagy romantikus életéről mesél, és a történeteiben konzisztensen le lehet cserélni a szóban forgó hölgy nemét pasira, tehát más nem utal az illető nemére, csak az hogy hogyan hivatkozik rá, akkor simán lehet kamu a barátnő duma. Ha "páromként" hivatkozik rá és sosem derül ki a neme, akkor viszont 100% hogy pasival van. Ha vonzó srácról van szó, aki szociálisabb fajta, és 25 elmúlt már, de sosem volt még csajjal, az is elég gyanús.
Nyilvánvalóan ezek sztereotípiák, és nem szabályok. Heterok és melegek is nagyban eltérhetnek ezektől. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Az 1-essel vitatkoznom kell :)
Sok mindenben egyetértek,de abban nem,hogy mértanilag belőtt a hajuk.Ismerek Pumukli kinézetűt,aki szőrtelen arcút,és szőrös arcú kócosat is:)
A ruházat és az oldaltáska abszolút jó leírás,nekem is ilyen a megjelenésem:)
F
Szerintetek Gál József (LMP) és Hajnal Miklós (Momentum) meleg?
https://www.youtube.com/results?search_query=G%C3%A1l+J%C3%B..
https://www.youtube.com/results?search_query=Hajnal+Mikl%C3%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!