Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elutasítják a Prideot azok megtudnák mondani, hogy az alábbi videón mi olyat látnak ami ellenszenvet vált ki?
Az elmúlt napokban nagyon sok Pride ellenes hozzászólást született. Esetleg letudnátok írni, hogy mi az ami ellenszenvet vált ki?
Az alábbi videót a momentum töltötte fel, szóval FB-n vagy instán magatok is ki tudjátok keresni
#9 jah valszeg ugyan úgy meg lenne rendezve minden évben. Idei pride sem a jogokról szólt mert azt úgyse kapják meg a kormánytól, hanem inkább az elfogadást, egyenjogúságot és a szeretet hirdette.
De inkább azt kellene elmondanod, hogy hogyan kellene a melegeknek viselkedni ahhoz, hogy megkapják a jogokat.
Én egyébként egy szóval sem mondtam, hogy nem zavar, de egyébként tényleg nem. Vagyis nem maga a rendezvény… el se megyek, vagy csak elsétálok mellette, ha arra járok. Mindenki azt csinálni, amit akar. Ami zavar, az a rengeteg idióta magyarázat, hogy miért van rá szükség.
Vannak szervezetek, akik tevékenykednek ezzel kapcsolatban, illetve lehet tüntetést is rendezni. Ha a szeretet és az elfogadás a jelige, akkor miért csak az év egy napján szeretitek egymást? Miert nem lehet tömegesen mondjuk kimenni egy fesztiválra? Miért kell valami, ami csak a tiétek?
Nekem semmi bajom nincs senki viselkedésével. Hála istennek elég jó viszonyba vagyok több az én szexualitásomtól eltérő személlyel is. Közöttük is vannak, akik értelmetlennek tartják. Ok ugyanúgy élik aznap is az életüket, feltűnési viszketegség nélkül. Illetve vannak, akik kijárnak, de nem akarnak meggyőzni arról, hogy nekik van igazuk.. na ok elfogadnak.. te nem
Így az igehirdetésed is képmutatás.
Mi a miénk? Pridera az megy aki akar, nem csak LMBTQ tagok vannak ott, de ezt már előbb leírtam, ha tudnál olvasni..
Azt pedig még mindig nem írtad le, hogy mit kellene a melegeknek csinálnia ahhoz, hogy megkapják a jogokat. Lököd itt ugyan azt a mantrát körbe körbe, de a kérdésre nem válaszolsz.
Amúgy az volt a kérdésem, hogy mi az ami ellenszenvet vált mi. Amit eddig mondtatok az annyi, hogy “mert létezik”. Nem számítottam sokra, de azért erőltessétek már meg magatokat fiúk. Ha kell lopjatok pár mondatot a Pestisrácok.hu-ról.
Az a baj, hogy te mindenképpen azt várod, hogy valaki ki ragadjon egy dolgot, és azt ne szeresse benne. Miért kertelés az, hogy az egészet feleslegesnek tartom? Egy rakat ember kimegy önszántából szórakozni az utcára, aztán csodálkoznak, hogy meg vannak szólva. Mostmár az is kiderült ráadásul, hogy az egésznek semmi lényegi funkciója nincs, csak jól szeretnék magukat érezni. Hát ezért aztán tényleg megéri útzárakat csinálni, meg egy valag pénzt elkölteni.
Többször hangsúlyozzátok ki, hogy melegek vagytok, mint ahány szitokszó ér titeket. Tisztelet a kivételnek.. Egy maroknyi ember miatt megy a hiszti, akik ott pocskondiáznak a Pride alatt, miközben az ország 2/3-át marhára nem érdekli, hogy melegek vagytok-e, vagy sárga e a hajatok, esetleg azt szeretitek, ha pórázon sétáltatnak… nem mi nem tudjuk elfogadni, hogy mások vagytol, hanem ti… nem nekünk kell meleg mentes rendezvényt rendezni, hanem nektek, hogy jól tudjatok magatokat érezni, mert úgy néz ki, hogy közöttünk, másmilyen ember között nem tudjátok…. Nem melegként, hanem emberként kellene viselkedni.. na ez szúrja az emberek nagy részének a szemét..
Habár nem nekem szólt ez a kérdés, de egy Arab Emírségekben elő nő, szerintem bármikor szívesen cserélne, egy Magyarországon elő meleg emberrel..
Javarészt egyet értek az előttem szólóval, de azért leírom, mert látom tőle nem elég.
Tudod nekem mi a bajom a Pride-al? Az, hogy van.
A lőtéri kutyát nem érdekli, ki kivel dug, kit szeret, vagy kinek képzeli magát a születési neméhez képest. MAGÁNÜGY. Egyenlőséget akartok? Maradjatok otthon és ne mutogassátok magatokat, ahogy a heterók se mennek ki táncikázni, hogy nesztek b.zik, mi különbek vagyunk. Nektek se kell. Azzal, hogy eljátszátok ezt a szarságot, azért utál titeket, aki utál, mert ha csendben otthon maradtok és élitek az életeteket, kutya se törődik veletek.
Mondom ezt úgy, hogy közeli ismerőseim közt van leszbi pár, bisex csaj, dolgozott mellettem transz csávó, aki át is műtette magát, meg most is valaki, akiről azt se tudom minek érzi magát, de pont nem is érdekel. Egyikkel sincs semmi bajom.
A parádézással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!