Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt mas nimfo srac aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt mas nimfo srac aki hajlando lenne csak dumalni a belso szornyetegunkrol?

Figyelt kérdés

6 eve vagyok egyutt a baratommal, nyilvan vannak hullamvolgyek, de alapjaba veve kimondottan jo a kapcsolatunk. Viszont sajnos nagyon sok gondot okoz a nimfomaniam es az a fektelen szexualis vagy ( parom szerinti elmebaj ) ami bennem van.

Az eletemet a szex teszi ki, ha nem csinalom, akkor nezzem, ha nem nezem akkor csak gondolok ra, es igy tovabb. Nagyon felek, hogy hosszutavon nem tudok majd megbirkozni ezzel a felemmel es tonkreteszem az eletunket. A 6 ev alatt egyszer sem csaltam meg es huseges vagyok, mert tudom mekkora fajdalom ez szamara, viszont igy borzaszto boldogtalan ember vagyok mellette, amivel neki is csak gondot okozok..

A kerdes lenyege az, hogyha te szinten egy olyan "beteg fasz" vagy aki az elet minden helyzeteben csak a szexre tud gondolni, valamint van ra idegzeted es kedved irj. Azert itt es igy mert egyszeruen senki sincs az eletemben akivel beszelhetnek ezekrol,mert vagy kioffolnak ha belekezdek h beteg fasz vagyok, vagy csak nem ertik mi ez...

2023. júl. 17. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A nimfománia női betegség.
2023. júl. 17. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet egyszerű neked sem.
2023. júl. 17. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok nimfomán, beteg fa.sznak sem tartalak, csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a párkapcsolatod így nem jó. A párod nyilván monogám típus, ha másokkal is szexelnél, rossz lenne neki, így viszont te szenvedsz. Ahol az egyik fél szenved, gyötrődik, nélkülöz, az nem működő párkapcsolat. Keress valakit, akinek a nyitott kapcsolat belefér az értékrendjébe. Hosszútávon mindkettőtöknek így lesz jobb.
2023. júl. 17. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgethetünk. 30/F
2023. júl. 17. 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:

1 es - koszonom😆

2 es - ezt is csak ezt nem gunnyal atitatva😅❤

3 as - igen sajnos sokszor jutunk erre mi is, de tenyleg nem akarjuk elengedni a masikat, hiaba tudjuk hogy mindkettonknek jobb lenne ( de csak ezen a teren lenne jobb 😕 )

4 es - oksa koszonom irok ❤

2023. júl. 17. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen "nimfomanias" vagyok... Csak szemlelteteskeppen, mikor leneztem szaunazni, 5 sraccal baszattam meg magam, es nem volt eleg.
2023. júl. 17. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6: Mert csak megbasztak, és nem kielégítettek.
2023. júl. 17. 22:27
 8/11 A kérdező kommentje:
6 os - erosen erzem mirol beszelsz, en is 30 fiu kozott szeretnek terdelni majd a 30 ik szuletesnapomon, hiszen igy kerek 😅 dumalhatnank ha gondolod ( nem letamadni akarlak )
2023. júl. 17. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#6-os: igaz passziv vagyok, de dominans, szoval en iranyitom, hogy ki mikor megy el. :D Legszivesebben azt is iranyitanam, hogy ki hanyszor, de rajtam kivul nem birta senki a toobedik meneteket... 😅
2023. júl. 17. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7-esnek szolt a valasz, a #6-os en voltam... :)
2023. júl. 17. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!