Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este volt egy alkalmim és kéne-e fojtatni ezt?
Figyelt kérdés
Azt történt hogy alkalminál orálnál egyből mélytorokra lenyomta a pali a fejem és utána elkezdte szinte dugni a számat (én előre figyelmeztettem neki hogy nekem nem megy ez a művészet) utána elkezdtem öklendezni és hányni, úgy is fojtatta ezután a kb 6-dik ilyen hányás után elkezdett kiabálni velem és pofozni utána megfordított kutyába és elkezdett nagyon keményen tolni engem én akkor már sírtam a fájdalomtól a végén pedig azt mondta hogy legközelebb azért tanuljak már meg rendesen viselkedni szex közben, szerintetek ezt folytatni kéne? Mit lehet ilyenkor tenni?2023. júl. 13. 11:29
11/14 anonim válasza:
A rendőrséghez fordultál? Tényleg? Nem hiszem..
12/14 anonim válasza:
Kétszer már volt ez a kérdés,más fogalmazásban,de a szitu ugyanaz.
Biztos,hogy nem ment a kérdező feljelenteni,és az biztos,hogy ha igaz a sztori,így ahogy írta, akkor vissza fog járni az erőszakoshoz.
Nem ő van csak,aki panaszkodik, de élvezi.Sokan!
13/14 gabor49 válasza:
ha tettszik akkor folytasd en mar regota keresek valakit aki velem csinalna ilyeneket 49/f
14/14 anonim válasza:
Hova lehet fordulni? Hát szivem van egy szép és igaz mondás. Aki k.rvának áll ne csodálkozzon ha megb.sszák. Nem kufircolni kéne jobbra balra hanem értelmes felnőtt kapcsolatot teremteni. No problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!