Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tegnap este volt egy alkalmim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este volt egy alkalmim és kéne-e fojtatni ezt?

Figyelt kérdés
Azt történt hogy alkalminál orálnál egyből mélytorokra lenyomta a pali a fejem és utána elkezdte szinte dugni a számat (én előre figyelmeztettem neki hogy nekem nem megy ez a művészet) utána elkezdtem öklendezni és hányni, úgy is fojtatta ezután a kb 6-dik ilyen hányás után elkezdett kiabálni velem és pofozni utána megfordított kutyába és elkezdett nagyon keményen tolni engem én akkor már sírtam a fájdalomtól a végén pedig azt mondta hogy legközelebb azért tanuljak már meg rendesen viselkedni szex közben, szerintetek ezt folytatni kéne? Mit lehet ilyenkor tenni?

2023. júl. 13. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezeket csinálta veled és neked nem jönnek be, akkor miért kérdezed, miért folytatnád?
2023. júl. 13. 11:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehet akkor nem tiszta a kérdés szóba kéne vele állni? Hova lehet ilyenkor segítséghez fordulni
2023. júl. 13. 11:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy megerőszakoltak, fe meg folytatnád?

Ez a fétised, ennyire nem veszed magad emberszámba, vagy olyan lelki gondjaid vannak, hogy segítség kell (ez a másodiknál is igaz lehet)?

Szerintem ülj le és gondolkodj el, hogy mi is történt és hogy is kellene reagálnod, mert ez nem okés.

2023. júl. 13. 11:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Akár fel is jelentheted.

Meleg egyesületeknél is kérhetsz segítséget.

Ha nagyon megrázott, lelkisegélyszolgálat is erősen javasolt.

Minél gyorsabban, annál jobb.

2023. júl. 13. 11:40
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha felmentél hozzá, ha megbeszéltétek, hogy ilyen-olyan szex lesz, akkor már utólag nem tudod pl. feljelenteni, csak ha előtte írásban rögzítettétek azt, ki, meddig megy el! És persze, ha akkor bizonyítani tudod, hogy ő tullépte a megállapodásotokat
2023. júl. 13. 11:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

élvezted - keresd újra, és mehetsz a bdsm irányba

nem élvezted - engedd el

megerőszakolt - rendőrség

nem erőszakolt meg - akkor nincs tennivalód

ha folytatni akarod (ly-lyel), akkor folytasd.

45/F/dom

2023. júl. 13. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
4%
Igen, mindenképpen folytatni kellene ezt tanácsolom..
2023. júl. 13. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Sokaknak ez felfoghatatlan ha nem élvezted azonnal még a szop@snál ott hagyod.

Nincs mit folytatni ha keres

Akkor megmondod téged nem érdekel.

Meg vannak olyan emberek akiknek ez nagyon tetszik hogy így bánnak velük, vagy ezt szeretnék.

2023. júl. 13. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező te beteg vagy agyilag. Eleve akik alkalmi kapcsolatokat folytatnak, bizalmat éreznek egy idegen iránt (de normál kapcsolat meg nem megy a kötődés hiánya miatt) az mind szellemileg pszichesen beteg. Orientációtól függetlenül.
2023. júl. 13. 13:38
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat, a rendőrséghez fordultam...

Majd tájékoztatlak a fejleményekről

2023. júl. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!