Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok! Ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok! Ti hány évesen jöttetek rá hogy azok vagytok?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő után mondtátok el a családotoknak, barátaitoknak hogy azok vagytok.
2023. júl. 10. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 28 voltam, egyik régi haverom szintén az, ő észre vette rajtam, akkor mondtam dehogy is stb, aztán el gondolkodtam igaza lehet, mondat neki, jól látod is is inkább, tehát bi, aztán közel kerültünk egymáshoz, meg volt az első köztünk, éreztem hogy ez jó volt, kb együtt is voltunk, mondta hogy ő fog dugni, kb másfél évig majdnem minden nap meg dugodt, éreztem hogy, nagyon jó, nekem ez kell, ezt én nem mondtam másoknak hogy az vagyok, nekem így jobb.
2023. okt. 13. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!