Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok! Ti hány évesen jöttetek rá hogy azok vagytok?
Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő után mondtátok el a családotoknak, barátaitoknak hogy azok vagytok.2023. júl. 10. 21:05
1/11 anonim válasza:
Kamaszkorom óta tudom, de beszélni róla csak 25 éves koromban tudtam.
2/11 anonim válasza:
Mindig is tudtam, hogy más vagyok. 13 évesen jöttem rá, de pl előtte is valamiért nagyon vonzotta a tekintetem az egyik férfi tanárom alsó test része, szóval ez már egy jel volt. 18 évesen mondtam el az akkori 2 legjobb barátomnak, már csak egyikkel tartom a barátságot. Családom nem tudja kivéve hugomat, aki már coming outoltam előttem az egész családnak szóval csak neki mondtam el. 21 vagyok. Nem tudom mikor fogom elmondani a családomnak. Talán ha elköltöztem otthonról és lesz barátom. Költözni ebben az évben szeretnék.
3/11 anonim válasza:
(Előző vagyok) a hugom is az lgbt-be van benne és előttem coming outolt.
4/11 anonim válasza:
kb. 14-15 körül, mondjuk érdekes, mert fülig szerelemes voltam egy osztálytársnőmbe, közben meg a szomszéd sráccal "kísérletezgettünk". Aztán az a csaj kikosarazott azóta annyira nem izgatnak.
5/11 Kajak53 válasza:
Érdekes módon engem soha nem izgattak szexuálisan a férfiak, mindig is heteronak hittem magam. Míg nem 24-25 éves koromban a Ráczfürdőben egy homokos leszopott. Ez óriási élmény volt. Az első másodpercek undora után a gyönyör teljesen elbódított. Egy új világ teremtődött a régi hazug helyett. Szinte azonnal elfogadtam, hogy legalább bi vagyok. De ez a 70-es években volt. Tapasztalatlan voltam, nem tudtam hogyan találnék partnert. Ennek ellenére a nők ugyanúgy vonzottak, izgattak. Megnősültem, gyerekeim lettek és új hazában, negyven évesen kezdtem aktívan homoszex partnert keresni. Mára már (69) a férfiak/fiúk adnak kielégülést. Nők ritkán izgatnak fel. Asszem, hogy homonak minősítem magam. A fiatalkori élmény egy gátat szakított föl. Azóta elfogadóbb vagyok és érzekmileg is gazdagabb lettem.
6/11 passzivffi válasza:
Sziasztok én 9 éves koromban kerültem férfi kapcsolatba csak fogták a fütyim én meg az övét és jó volt kb 3 percig 13 éves koromban már volt orális kényeztetés
7/11 anonim válasza:
14-15 eves lehettem amikor rájöttem.
8/11 anonim válasza:
"egy homokos leszopott"
"Azóta elfogadóbb vagyok"
Bárcsak a szóhasználatodon is érződne...
9/11 anonim válasza:
A gimnáziumban volt egy osztálytársam, akit Péternek hívtak. Jóban voltunk sokat dumáltunk minden témakörről, és egyszer megkérdezte tőlem, hogy van-e kedvem leszopni őt?! Nem háborodtam fel a kérdésen, mert már akkor is éreztem hogy más vagyok, mint a többi korombéli srác. Iskola után, elmentem hozzá, és hosszas dumálás után letérdeltem elé, és elkezdtem kényeztetni a péniszét. Elsőnek csináltam ilyet, nem tudtam hogy jól csinálom neki, de ő, aszt mondta hogy neki nagyon jóvolt. Pár nappal később megdugott, az egész napot együtt töltöttük az éjszakát is nála töltöttem. Ennek már lassan 10 éve, évente 1-2 alkalommal össze futunk, de inkább csak dumálni. A családomnak, soha nem mondtam el, és lehet hogy nem is fogom. Barátnőm van, ő tud róla, de őt nem zavarja, mert neki is volt dolga más csajokkal is. Biszexuálisként élem a napjaimat.
10/11 anonim válasza:
12-13 évesen már tudtam. 17 éves koromtól van egy párom. Most vagyok 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!