Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki társkeresőn kép nélkül van fenn, az elvárhatja hogy mások írjanak vagy válaszoljanak nekik?
Figyelt kérdés
Sokszor a kép nélküliek háborognak, amikor nem válaszolok nekik. Képpel rendelkezőknek mindig válaszolok. Szerintetek igazam van, vagy nincs igazam, hogy nem reagálok a kép nélküliekre?2023. júl. 3. 11:40
11/14 anonim válasza:
Én arckép nélkül vagyok fenn, és akkor mutatom meg, ha ugyan azt keressük mindketten (és képes értelmesen kommunikálni)
Viszont, mivel például Romeo tele van olyanokkal, akik 5-10-15 évvel ezelőtti képekkel rohangálnak, na ez aztán röhejes. Az emberkének köze sincs ahhoz már, aki akkor volt...
Érdekes mód, akinek képe van, az 90%-ban nem megy bele videohívásba. Akkor mindketten látjátok egymást, nincs semmi kamu, de a legtöbbnek ez kizáró ok és jön a kamu szöveg meg a színészkedés, besértődés...
12/14 Endura válasza:
Nem tudnak zsarolni,ha az arcképed nincs összekapcsolva a natúr testképeddel.Tehát vagy arcképet,vagy testképet küldesz,olyan testképet,föleg aktot,amin az arcod is látszik azt tilos küldeni.Arcképpel hogyan zsarolhat vki?Arcképet bárhonnan tud szerezni a netről bárki,
13/14 anonim válasza:
Elvárhatják nyugodtan a választ, csak normális embertől nem fognak kapni. A komolyabb társkeresőkre nem is tudsz kép nélkül regisztrálni, ideje lenne ezt bevezetni grindrre/romeora is. Kevesebb beszólogatós elmebeteg lenne fent, ha nem tudnak anonimek maradni.
14/14 anonim válasza:
Nagyon vegyes érzések fűznek ehhez a kérdéshez, én nekem az a tapasztalatom, hogy aki kép nélkül ír és nem csatol, annak vagy van valamilyen takargatni valója, vagy egyszerűen annyira gátlásos, hogy sokszor már itt megakad egy esetleges ismerkedés. Én úgy gondolom, nem fair azokkal szemben, akik viszont arcképeket tesznek ki magukról, így azt gondolom, jogos az, aki azt mondja, hogy nem szeretne válaszolni egy anonim, arc nélküli valakinek. Legalább annyira frusztráló ez, mint amikor valaki arckép nélkül keresgél egy társkereső oldalon, és hát hogy van másképp értelme és eredménye egy társkeresésnek, mint hogy teszel ki magadról képet? Hogy várható el, hogy sikeres legyek egy ilyen oldalon? Ez az én véleményem, nem kötelező vele egyetérteni, de mindkét oldalnak szerintem megvan a maga tanulsága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!