Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat? Több lent
Nos kezdem az elején. Megismerkedtem egy sráccal egy oldalon. Ő kapcsolatot keres ahogy én is. Kicsit félek úgy mindentől, hogy mondjuk nem jön össze akár. Így szeretnélek kérdezni titeket, nektek mennyi idő volt míg kialakult valami köztetek.
Ui: randi ötleteket is szívesen fogadok:)
Ne úgy állj neki, hogy terv szerint menjenek a dolgok. Találkozgassatok, beszélgessetek kötetlenül, felszabadultan. A randi ötleteket se mástól várd, találd ki magad, még ha olyasmi is, ami nem szokványos, hisz ezáltal is jobban megismer téged.
Ne görcsölj rá, ne színlelj, ne játsz, bátran legyél önmagad. Hagyd, hogy történjenek a dolgok, még ha nem is a nagykönyv szerint. Ez csak kettőtökről szól.
A két eddigi válaszadóval messzemenően egyetértek.
Ami a legfontosabb tényleg, hogy ez valóban csak rólatok szól.
Terveket szőni lehet, de ne legyen semmi elvárásod: hagyd, hogy megismerjétek egymást!
És ebből következik, hogy légy kreatív: TE találkozol az illetővel, sajnos mi nem, így nem tudjuk, miket mesél, mit nem szeret, stb.
Ha valaki azt tanácsolná, hogy vidd el a Bazilika kupolájába, mert onnan a legjobb a kilátás a városra, akkor megfogadnád az illető tanácsát, anélkül, hogy megkérdeznéd, van-e a randipartnerednek tériszonya?
Normális, hogy "kicsit félsz", én minden első találkozásomkor féltem és félnék is most is. Ha meg mégsem nem jönne össze a kapcsolat, jön majd másik jelentkező, nyugi bele!
Tapasztalatot szerezni mindig jó, más embereket megismerni szintén.
Sok szerencsét az ismerkedéshez! :-)
Ui. Örkénytől:
"Hozott szalonnával egérirtást vállal doktor Varsányiné."
Volt első látásra, legroszabb amit dobott az élet.
Jelenleg vagy 1évig csak ösze jártunk kuringászni, azt már 5éve csaszitoljuk egymást.
Megvolt végre a nagy találkozó?
Mert azt nem írtad mikor lesz.
Eddig szorítottam, de már begörcsölt mindkét kezem, azért kérdezem. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!