Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rómeón küldtem arcképet, szó nélkül tiltottak, mennyire gyakori ez?
Adom a 2.hozzászóló válaszát.
Elegem volt abból hogy nagyon sokan akkor is próbálkoztak mikor leirtam hogy köszönöm de nem. Ha kép alapján értelmesnek tűnik az illető akkor továbbra is leírom hogy köszi mást keresek. De ha nem tűnik értelmesnek akkor egyszerűen tiltom ez van. Bunkóság de megspórolok vele egy csomó bosszúságot.
Én megfogadtam még egyszer, hogy mindenkinek válaszolok.
Ezzel szemben amikor megírom hogy" nem vagy az esetem, viszont sok sikert! :) " nem egyszer bunkóztak le.
A másik pedig, amikor elég egyértelműen leírom, hogy milyen korosztályban keresek és szöges ellentéte ír rám. Egy pár alkalom után már arra jutottam egyértelműen kiderül az én válaszom nélkülis az oka annak hogy miért nem írok vissza.
" nem vagy az esetem, viszont sok sikert! :) "
Persze, hogy lebunkóznak, ez a válasz a szmájlival a végén lenézően, lekezelően hangzik, mint ha kinevetnéd a másikat. Egy "bocs, de nem vagy az esetem" nem bántó.
Egy példát írtam csak. De azt viszont nem gondolom, hogy bárkinek is bocsánatot kéne kérnie azért mert valaki nem az esete. Egy olyan embernek aki önmagával rendben van elégnek kéne lennie egy "szia, nem vagy az esetem. Legyen szép napod!"-nak is.
Szerintem pedig az sem bunkóság, ha nem válaszolsz valakinek, aki az oldalad elolvasása után könnyen rájöhetett volna, hogy nem egymást keresitek. Ezért lehet beállítani preferenciákat az oldalon.
Kérdező, a 9-es alapján egy kissé alturista vagy, nem?
Ilyesmit nem kell megköszönni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!