Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány embert tiltottál itt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány embert tiltottál itt?

Figyelt kérdés
Mi miatt? Én még csak 5 embert.
2022. nov. 22. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Bár nem ez a kategória,de sokat. Az összes privátozó faxmutogató,képkéregető megy a kosárba.L.
2022. nov. 22. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Listám van.:D

Az előbb tiltottam pont egy 40-es okoskodót. Az a fajta meleg amitől mindig kiráz a hideg. Okoskodik meg minden de a semmire. Persze magából kiindulva. :D

Aztán vannak akiktől amúgy is napi 20 levél jön kb azok is tiltva.

Van aki láthatóan kamu az is. Akadnak na...

3/15 A kérdező kommentje:
A kérdésem direkt MELEGEKNEK szólt :)
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kettőt,

egy aki gyalázkodott nő létére,bár lehet nem is nő.

És egy olyat,aki anyagiak miatt írt rám.

2022. nov. 22. 14:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azokat szoktam tiltani,akik nem akarják elfogadni,hogy ha válaszolok egy kérdésre,akár itt,akár privátban,az nem egyenlő az ismerkedéssel.
2022. nov. 22. 14:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj én azt bírom, hogy szólok neki hogy off. Erre még még még ír provokál. Ma is volt egy ilyenem. Butuskák...
2022. nov. 22. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szünet után jöttem vissza, de az előzővel, vagy harmincat.. Srácokat akik győzködtek hogy legyek én is "kíváncsi hetero" de nem leszek.. Illetve aki csajnak adta ki magát..
2022. nov. 22. 14:16
 8/15 steven95 ***** válasza:
100%
Nem tiltogatok, ignorálom, egyébként rám alig írnak - biztos nem fogok meg sokakat a válaszommal, vagy nem beszélgetés indítók -,de ha írnak is és nem olyan irányba halad a beszélgetés amire ő gondolt, akkor szó nélkül úgyis lelépnek. Inkább az ellenkezője igaz: ír egy durva hangvételű levelet, majd letilt, mert egy kis betojás... :)
2022. nov. 22. 14:17
 9/15 anonim ***** válasza:
9%

tepi te vagy az?

7-es ne kamuzz már. Ha meleg kérdésekhez írsz lehet rád írnak, de amúgy nem. Legalább ne találj ki kamut...

2022. nov. 22. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

KB 10 éve vagyok itt

1főt tiltottam, ő itt van a mai napig akkor is szűz volt és a mai napig is az ahogy a kérdéseiből látom.mindíg csak álmodozott hogy majd így meg úgy jó lesz találkozunk és hogy kell kimosnia magát, szóval igen sok ideig leveleztünk

Kiderült van felesége stb.

Soha nem volt ideje találkozni és volt hogy elkezdte ugyan azokat a kérdéseket feltenni hogy mit csinálnék vele, akkor tiltottam.

Most tiltott egy kisfiú mert közöltem vele nem társkereső oldal ez.

2022. nov. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!