Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Arcképpel a társkeresőn, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcképpel a társkeresőn, volt belőle visszaélés, lebukás, utcán leszólítás?

Figyelt kérdés
Felismert a szomszéd, munkahelyen valaki stb?
2023. jún. 29. 23:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#9, nem igazán, a melegradarom rég jelezte addigra már, hogy a srác nem hetero, szóval nem lepődtem meg. Plusz értelemszerűen nem adtam tovább senkinek az infót. #8-as voltam.
2023. júl. 1. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szükséges, hogy az információ birtokába jutó meleg legyen, meg hogy valaha is meleg oldalakon járjon. Van még a tudtodon kívül a volt osztályodban, iskoládban, munkahelyeden, szomszédságodban, távolabbi rokonságodban más meleg is. Statisztikailag tény, hogy rád fog néhányuk találni, és az is tény, hogy az emberek bizonyos hányada nem képes az ilyen szenzációt magában megtartani. Elég ha csak egy-egy legjobb barátnőig eljut a dolog, aztán már nem állítja meg senki. Létezik rosszakarás is, vagy csak jóhiszeműen nem gondolják, hogy a másik ezt még titkolni óhajtotta volna.
2023. júl. 1. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Heteroknál van társkereső és szexpartner kereső. Melegeknél szerintem nincs így megkülönböztetve. Heteroknál sem mindegy, hogy szexpartner kereső oldalon "bukik le" valaki, vagy társkeresőn van fent.
2023. júl. 2. 08:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tele vannak az oldalak bikkel, akik nagyon sokszor barátnő/feleség mellett jeresnek pasit, illetve olyanokkal, akik sose fogják bevallani, higy melegek. Hatalmas esély van rá, hogy olyan ismerőseid is fenn vannak, akikről sose gondolnád.

Én bi vagyok, senki se tudja, de tuti, higy múltkor az egyik haveromal dumáltam egy ideig - külföldön élünk, így kicsot könnyebb volt rájönni -, azóta is csesz a dolog...

2023. júl. 2. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedsz amúgy, kérdező? 22 f
2023. aug. 14. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!