Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan meleg/b fiúk, akik szeretik a fecske alsót?
Figyelt kérdés
Aki szeretné megadom privibe a snap nevem és snapen küldözgethetünk egymásról képet fecskében. 22/F2023. jún. 29. 17:25
1/14 anonim válasza:
Csak azt hordok, bár már rég kinőttem a fiú korból.
OFF
Ez a kategória lassan társ-, fétis- és szexpartner keresőbe megy át. A privátot meg tessék elfelejteni, a kérdésekre publikus válaszok kellenek, ez az oldal lényege.
ON
2/14 anonim válasza:
Én is azt hordok többnyire, semmi fétis, csak kényelmes. 31F
3/14 anonim válasza:
Én is fecskét hordok.
Az internet tele van képek millióival. Képet soha nem küldözgettem senkinek, és nem is fogok.
Az előttem szólóval maximálisan egyetértek.
4/14 anonim válasza:
Sportoláshoz hordok vékony anyagú sportalsót, ami fecske fazonú. Jól szellőzik és jobban tartja a csomagomat, kényelmesebb. Amúgy szexi is más sportos alakú srácokon, rajtam nem annyira. :)
5/14 anonim válasza:
Igen, én szeretem a fecske alsót, főleg nyáron. Snapen is van, ha megadod a tiéd, akkor jelöllek.
6/14 anonim válasza:
Csakis fecskét hodrok, mert kényelmes és parktikus, sportoláshoz csak az a jó, gyerekkorom óta tökéletesen betölti az alsónadrág funkciót. Rendszeres úszáshoz is speedo stílusút veszek fel, mivel az a fürdőnadrág.
Képcsere bocs, de nem érdekel.
18 f m
7/14 anonim válasza:
Csak az úszónadrágom fecske típusú. 19f és bi
8/14 anonim válasza:
nagyon lógós zacsim van és az megtartja
9/14 anonim válasza:
Szeretni különösebben nem szeretem, illetve szexuálisan sem izgat e téma, csak egyszerűen hordok, amikor úgyse vetkőzök "fecskét cikizők" előtt, mivel sokkal kényelmesebb, nem gyűrődik fel, és nyári hőségben el se tudnék képzelni mást. Van sima fehér kínai piacos, nem hinném, hogy mutogatásra érdemes, meg 1-2 olyan, amit fürdőgatyának is elhinnének. Persze szívesen nézek képeket, de fordítva nem vagyok annyira adonisz, hogy bárkit érdekeljek.
10/14 anonim válasza:
Hordom, szeretem. Jól is néz ki szerintem, és jól tartja a csomagom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!