Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » El akarnak küldeni a szüleim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarnak küldeni a szüleim konverziós terápiára mert meleg vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
A melegségem az betegség?és meg lehet gyógyítani?
2023. jún. 27. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Nem betegség, nem személyiség torzulás, és nem, nem kezelhető.

Aki mást mond, az tájékozatlan, ostoba és/vagy hazudik.

Mellesleg Magyarországon nincs ilyen. Néhány országban még van, de egyre több helyen betiltják, pár egyébként is emberellenes diktatúrában még létezik.

2023. jún. 28. 07:35
 12/20 -remete- ***** válasza:
100%
Ilyen tábor nem létezik. Ha egyházon belül akarnak elküldeni felkell jelenteni azt a vallási közösseg vezetőt. Mert bűncselekmény.
2023. jún. 28. 09:57
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is provokatív, kitaláció a kérdés.

Magyarországon sosem volt konverziós terápia, a szó ezen értelmezése szerint.

Az átlagos magyar szülők nem is tudnak erről a dologról, mivel ez szinte kizárólag amerikai találmány, ahol pedig illegális, noha ettől megtalálható sajnos.

Márcsak az a kérdés, hogy mi értelme egy ilyen kamu dolgot kiírni? Szörnyű dolog az, mikor a szülők nem fogadják el a gyermekük érzéseit, de legalább ennyire szörnyű ezt kiparodizálni, vagy hamis kérdést feltenni isten tudja mi célból

2023. jún. 28. 11:11
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Álságos és félrevezető a merő kitalációra épülő kérdésed.

Lényegében gúnyt űzöl a melegekből.

2023. jún. 28. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
ti miről beszéltek? az egyik haverom elég sokat maszturbált. a szülei tavaly nyáron elküldték egy hónapos lelki gyakorlatra, ahol teljesen kimosták az agyát, és azóta nem recskázik mert hogy teljesen haszontalan időtöltés és az energiáját hasznosabb dolgokra fordítja
2023. jún. 28. 20:47
 16/20 -remete- ***** válasza:
100%
Ne már...ez beteg. Ha ilyen szülöm lett volba tuti porig egetem a hírnevüket.
2023. jún. 28. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem betegség fogadjuk már el. Sajnos kevés az olyan szülő aki elfogadja a tényt, de mást nem tudnak tenni. Sokan szerintem a társadalom megítélésétől féltik a gyereküket.
2023. jún. 29. 08:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A haverod milyen hasznosabb dolgokra fordítja az energiáját recskázás helyett, ha nagyon kanos, és nincs partnere, aki levezesse a kanosságát?

A recskázás egyébként nem csak élvezeti tevékenység, hanem egészségmegőrző is. A prosztatát védi vele az ember, ha nincs megfelelő nemi élete. Ugyanis, ha nincs kiürítve a prosztata, előbb, utóbb begyullad, és elrákosodik.

2023. jún. 29. 08:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 ezt tőle kérdezd, én is csak néztem amikor ezt előadta. teljesen megváltozott, most még jobban gyűlölöm a katolikus egyházat :( egyszerűen lelkileg megnyomorítanak embereket
2023. jún. 29. 18:13
 20/20 anonim ***** válasza:
92%
Lehet hogy kiüzik az ötrdögöt? Lehet hogy olyan főzet kell amitöl egyből és automatikusan konzervatív szavazó lesz a delikvens.. Majd ez tesztelhetö lesz a jobbos bulvår látogatásával.
2023. júl. 2. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!