Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki crossdresser/sissy, hogyan éli meg ezt az énjét?
Csak alkalmanként öltöztök lánynak otthon, vagy csak szexrandikon? A hétköznapokban átlag fiúként éltek?
Minden testrészeteket szőrtelenítitek (karokat, lábakat is)? Gyanta vagy borotva? És ha igen, nem szólnak meg titeket mások, hogy fiú létetekre szőrtelenek vagytok a hétköznapokban?
Milyen kiegészítőket használtok a női ruhákon kívül (paróka, cici, esetleg pénisz ketrec)
Én csak nem régóta tudom, hogy létezik erre egyáltalán szó.
Én szoktam magamra aggatni női cuccokat.
Igazából pont úgy élem meg mint ha egy pólót vennék fel.
Engem csak a jobb minőségű és szebb tapintású anyagok érdekelnek.
Van selyem body abban szoktam aludni Pl.
Bugyik nap közben nadrág alatt.
De mikor nagyon meleg van egy tüll hálóing én flangálok a lakásban fel-alá vagy csak egy szoknyában. Igazából csak szeretem a szépet, kényelmesen.
Utcára nem megyek így ki szexben sem tesz hozzá vagy vesz el belőle. Nem gondolom magamat nőnek ettől vagy furcsának, másnak.
Röhelyesen nézek ki bennük XD.
Viszont egy selymes vékony Bugyi ezerszer komfortosabb mint bármelyik férfi alsó csak túrkálni kell, hogy elférjen benne a dákó. Ezt az érzést nem is lehet leírni mint mondjuk mikor megnyíratkozol és sokkal könnyebb a fejed. Nálam elsősorban a kényelem miatt alakult ez ki.
Ha lenne férfiaknak is gyárt a eszembe nem jutna nőit felvenni.
Így viszont a kedvenc ruháimat szinte mind női ruha.
Nős vagyok és nem izgulok semennyire sem a férfiakra.
Igazából ez a divattervezők hibája is, hogy férfiaknak nem gyártanak csak kaktusz ruhákat.
Biztos gyártanak selyem vagy hasonló anyagú férfi ruhákat és fehérneműket is, csak ritka valóban. De értem amit mondasz, akkor nem neked szólt a kérdés.
Én szexuális jellegel hordok női ruhákat és fehérneműt, mert izgatnak, vagyis főleg az izgató számomra, hogy más férfiakat felizgatok ezzel/magammal és lányként kezelnek. Lányos a személyiségem és vékony alkatú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!