Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felvennél egy ilyen karkötőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvennél egy ilyen karkötőt?

Figyelt kérdés

Amiből mindenki tudná, hogy meleg vagy. Munkahelyen, boltban, utcán stb. Vállalnád ennyire nyíltan?

[link]

2023. jún. 26. 15:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem meleg karkötő, lehet akár a viselő biszex vagy transz is, sőt lehet hetero is, aki mondjuk szimpatizál az lmbt mozgalommal.
2023. jún. 26. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Magyarországon nem. Nyugat-Európában simán.
2023. jún. 26. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát szerintem ha focimeccsre akarsz menni, vagy rockfesztiválra akkor ne legyen rajtad 😂
2023. jún. 26. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én melegként nem szeretem a szivárványos dolgokat, úgyhogy: NEM :)
2023. jún. 26. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Érdekességként jegyzem meg, hogy ez nem Pride karkötő, hanem Peace karkötő. A kettő nem összetévesztendő. A szivárványos meleg karkötő 6 színből áll, felül a pirossal kezdődik. A Béke karkötő 7 színből áll, van benne egy világoskék, vagyis hivatalos nevén azúrkék sáv is és fentről indul lilával, az alján pirossal végződik. A képen nem szivárványos pride karkötő van, hanem peace karkötő. A srác nem meleg, hanem békeaktivista, pacifista.

[link]

"The seven-color peace flag is not to be confused with the similar six-color gay pride flag, which does not have azure, and has the colors in the opposite order with red at the top." - Wikipedia

2023. jún. 26. 16:19
 6/8 steven95 ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy nagy valószínűséggel sokan gondolják, hogy ezt csak melegek hordják... de hát mégis jól gondolják.

Nem azzal a céllal hogy ezt így adják tudtára a világnak mert... na, feltűnési viszketegségük van, hanem kiállnak önmagukért.

DE a faramuci helyzet az hogy kiállni önmagadért melegként, úgy tűnik csak úgy tudsz ha mindenkinek elárulod kvázi hogy meleg vagy.

Én inkább a párom kezét fogva, árulnám el, minthogy egy szimbólumot viseljek. Meghagyom a szivárványt a pride-ra.

Mondjuk azért belül biztosan örülök ha valaki érintettség nélkül, kiállásként visel ilyet. De aztán az arcodba mondom a véleményem korszakát éljük, így ez is egy ok amiért nem hordok ilyet. Amikor kell, erdemes és fontos ott kiállok, de nem minden másodpercben vagyok önmagam véleményplakátja. S mivel így vélekedek kevésbé is tudnám az ezzel járó konfliktust felvállalni és nincs kedvem azt azonnal azzal címezni, hogy azzal van baja hogy buzzancs lennék... bár nem hiszem hogy nagyot tévednénk ebben az esetben is. :)

2023. jún. 26. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Én kiállásként hordanám, családtagomért. Ismerkedni nem akarok, van (hetero) párkapcsolatom, úgyhogy még meg is tudnám kímélni magam a kéretlen leszólításoktól. 😀
2023. jún. 26. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Simán felvenném ez nagyon diszkrét.

Hozzá teszem 40elmultam és nem érdekelnek az emberek, ahhoz meg nagy darab vagyok és túl heterós hogy bárki beszoljon miatta.

2023. jún. 26. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!